CAT® S52

Night and day, work and play

Cat S52


Køb nu

Aluminiumsramme af høj kvalitet

Solid som altid – IP68, MIL SPEC 810G, faldresistent

Sony 12 MP sensor, f/1.8

1,4 μm, dual pixel PDAF, EIS

Bestandig, skridsikker gummieret TPU-bagside

9.69mm, 210g

Catphones har sat standarden for robusthed, og Cat S52 er ingen undtagelse. På trods af Cat S52’s lette design, som nemt passer i lommen, er Cat S52 en smartphone af militær hårdførhed.

Den er bygget til at holde og er blevet faldtestet gentagne gange på beton fra op til 1,5 meter, og den kan holde til at blive helt dækket af vand. Derudover er dens skærm beskyttet mod revner takket være det nyeste Gorilla Glass, hvilket gør at Cat S52 er sikret mod uheld.

Cat S52-kameraet er af højeste kvalitet. Med et hurtigt og præcist fokus takket være dens dual pixel Sony-sensor og telefonens klare f/1.8 blændeåbning og store 1,4 µm pixelstørrelse, som giver en fantastisk ydeevne ved lav belysning, er Cat S52 udstyret med det bedste kamera blandt robuste telefoner.

Køb nu

Verdens tyndeste robuste smartphone.

Cat S52 er beregnet til at blive brugt præcis som den er. Den er så robust i sig selv, at almindelige smartphone etuier ikke kan kan matche samme beskyttelse. Du får derfor en telefon som holder uden du behøver at være bange for, om den går i stykker, hvis du taber den, eller der sker andre uheld.

Vores mest elegante design. Solid som altid

Cat S52 er den enestående blanding af vores tyndeste og mest elegante design nogensinde, og den robusthed vi er kendt for. Kun 9,69m.m. tynd og med en vægt på 210 gram passer den ned i en hver lomme. Du kan udsætte den for alt slags vejr og alle forhold eller bare lægge den i lommen og glemme alt om den.

Cat S52’s nye tynde design er ikke et kompromis med den ekstreme robusthed, som Cat smartphones er kendt for. Den passer nemt i lommen og til alle omstændigheder.

Du kan have den med overalt uden den tager skade af hverken vejret eller hverdagsuheld. Cat S52 giver dig én ting mindre at bekymre dig om.

Cat S52

  • Verdens tyndeste og virkelig robuste smartphone
  • Vandtæt til 1,5 meter i 35 minutter
  • Solid som altid – IP68, MIL SPEC 810G, faldresistent
  • Kamera med høj ydeevne – dual pixel-teknologi
  • Etui er unødvendigt
  • Batteri med lang levetid
  • Android 9 – Garanteret opdatering til Android 10 og 90 dages sikkerhedsrettelser