Cat® S52

Vores mest elegante design. Solid som altid

S52_Icons_Profile

Kun 9,69mm tynd

S52_Icons_Camera

Kamera med høj ydeevne

S52_Icons_Rugged

Mere end robust

Telefonen du kan elske uden bekymringer

Cat S52 er beregnet til at blive brugt præcis som den er. Den er så robust i sig selv, at almindelige smartphone etuier ikke kan kan matche samme beskyttelse. Du får derfor en telefon som holder uden du behøver at være bange for, om den går i stykker, hvis du taber den, eller der sker andre uheld.

Vores mest elegante design. Solid som altid

Cat S52 er den enestående blanding af vores tyndeste og mest elegante design nogensinde, og den robusthed vi er kendt for. Kun 9,69m.m. tynd og med en vægt på 210 gram passer den ned i en hver lomme. Du kan udsætte den for alt slags vejr og alle forhold eller bare lægge den i lommen og glemme alt om den.

Kamera af højeste kvalitet

Cat S52-kameraet er af højeste kvalitet. Med et hurtigt og præcist fokus takket være dens dual pixel Sony-sensor og telefonens klare f/1.8 blændeåbning og store 1,4 µm pixelstørrelse, som giver en fantastisk ydeevne ved lav belysning, er Cat S52 udstyret med det bedste kamera blandt robuste telefoner.

Virkelig robust

Catphones har sat standarden for robusthed, og Cat S52 er ingen undtagelse. På trods af Cat S52’s lette design, som nemt passer i lommen, er Cat S52 en smartphone af militær hårdførhed. Den er bygget til at holde og er blevet faldtestet gentagne gange på beton fra op til 1,5 meter, og den kan holde til at blive helt dækket af vand. Derudover er dens skærm beskyttet mod revner takket være det nyeste Gorilla Glass, hvilket gør at Cat S52 er sikret mod uheld.

Hvor kan det købes