CAT® S62 PRO

Den ultimative arbejdstelefon

Køb nu

Elgiganten
Power
Dustin

Banebrydende termiske forbedringer

Cat S62 Pro har adskillige eksklusive forbedringer, der giver endnu bedre og flere termiske detaljer, som hjælper dig med at finde og diagnosticere fugt, træk, lækager, hotspot, elektrisk kortslutninger, blokeringer eller øget temperatur.

Enheden drives af den højeste opløsning af FLIR lepton, der er tilgængelig på markedet i dag. FLIR Lepton 3.5-sensor i professionel kvalitet giver en enorm stigning på 4x i antallet af termiske pixels. Kombineret med FLIRs VividIR-teknologi giver Cat S62 Pro forbedret billedkvalitet, et skarpere billede og en højere termisk opløsning.

Termiske billeder kan kombineres med det visuelle billede fra S62 Pros 12 MP dualpixel Sony-kamera eller bruges med FLIRs MSX-teknologi (Multi-Spectral Dynamic Imaging) med variabel intensitet, der overlejrer lineære detaljer fra billedet på det termiske billede, hvilket giver bedre baggrund for at gøre de termiske billeder forståelige.

Disse nye funktioner skaber en mere fordybende, intuitiv oplevelse og sikrer, at Cat S62 Pro producerer termiske billeder med enestående klarhed.

Køb nu

Cat S62 Pro

Toppen af innovation, funktionelt design og robust holdbarhed

Nytænkende professionel billedkvalitet

Den næste generation af termisk billedtagning

Cat S62 Pro har adskillige eksklusive forbedringer, der giver endnu bedre og flere termiske detaljer, som hjælper dig med at finde og diagnosticere fugt, træk, lækager, hotspot, elektrisk kortslutninger, blokeringer eller øget temperatur.

Mere end robust

IP68 & IP69 og Mil-Spec 810H: støvtæt og faldsikker op til 1,8 m, modstår vibrationer, sand, salttåge og tryk

Vores tredje generation af Cat 60-serien har det bedst integrerede termiske kamera, der fås i en smartphone.

S62 Pro er yderst reaktiv på små temperaturforskelle og har væsentlige forbedringer af den termiske billedkvalitet og klarhed – den byder på betydelige nye forbedringer. Brug den til at opdage mere om verden omkring dig, endog i totalt mørke. Overvåg, diagnosticér, afslør og spar tid.

Vi har også opgraderet skærmen til en 5,7″ FHD+ (18 x 9), øget hukommelsen til 6 GB RAM/128 GB ROM og tilføjet en fingeraftrykssensor. Med et hurtigere chipset, Android 11* og et stort optimeret batteri er Cat S62 Pro den ultimative arbejdstelefon.

Med et moderne, robust design er S62 Pro beskyttet af et aluminiumshus af høj kvalitet og det nyeste hærdede ridsebestandigt Corning(R) Gorilla(R) Glass 6.

Telefonen har dobbelt-SIM og hukommelse, der kan udvides via microSD (1x SIM + 1x microSD / 2x SIM), en programmerbar nøgle, der er nyttig til PTT, og en fingeraftrykssensor. Den er så slidstærk, som du vil forvente af en CAT, og er placeret i et skridsikker gummi-TPU, der er bygget til at modstå, hvad tiden og arbejdet byder den.

Køb nu

Den ultimative arbejdstelefon

Cat S62 Pro er et avanceret værktøj, der giver øjeblikkelig adgang til professionel termisk billedbehandling i en robust smartphone – altid tændt, altid klar.

De vigtigste funktioner

  • Professionel termisk billeddannelse drevet af FLIR Lepton 3.5-sensoren
  • 4x stigning i antallet af termiske pixels
  • 128 GB ROM – Kan udvides via microSD™-kort op til 256 GB (1x SIM + 1x microSD / 2x SIM)
  • IP68 & IP69 og Mil-Spec 810H: støvtæt og faldsikker op til 1,8 m, modstår vibrationer, sand, salttåge og tryk
  • 5.7″ FHD+ 18:9-skærm beskyttet af Gorilla Glass 6 – Anvendelse med handsker eller våde fingre
  • Forlænget batterilevetid – op til to dages almindelig brug (4000 mAh)