Cat® S42

Erinomainen työpuhelin

Osta nyt

Cat S42

Kulumaton ja liukumaton muovilla päällystetty TPU-takakuori

12.7mm, 220g

IP68 ja Mil Spec 810H

Pudotuksen-, pölyn- ja iskunkestävä

Corning® Gorilla® Glass

Naarmuuntumaton ja erittäin kirkas, joten lukeminen onnistuu jopa suorassa auringonvalossa

Cat S42 on ainutlaatuinen työjuhta.

Olitpa sitten poliisi tai pelastustyöntyöntekijä, joka pitää meidät turvassa… Tai ehkä työskentelet sairaalassa ja hygienia on sinulle tärkeintä… Tai olet rakennusalan työntekijä ja tarvitset puhelimen, joka on tarpeeksi kestävä selviytyäkseen rakennustyömaalla päivästä toiseen… Cat S42 on kestävä ja luotettava.

Ominaisuuksien kohokohdat

  • Pitkä akkukesto – jopa kaksi päivää tavallisessa käytössä (4 200 mAh)
  • Hygieeninen – voidaan upottaa toistuvasti ja puhdistaa kuumalla vedellä ja saippualla
  • Pudotuksen-, pölyn- ja iskunkestävä: älypuhelimen sisä- että ulko-osat on valmistettu vahvimmista mahdollisista materiaaleista
  • Kosketusnäyttö toimii märkänä ja sitä voidaan käyttää myös käsineet kädessä, joten sääolosuhteilla ei ole väliä
  • Voimakas, korkealaatuinen ääni – hengenpelastaja meluisissa ympäristöissä
  • Corning® Gorilla® Glass 5 -kosketusnäyttö – naarmuuntumaton ja erittäin kirkas, joten lukeminen onnistuu jopa suorassa auringonvalossa
Osta nyt

Tarkasti suunniteltu ja täysin luotettava

Tiedämme, että luotettavat laitteet voivat tarkoittaa eroa elämän ja kuoleman välillä. Siksi yhdistämme armeijatason tekniikkaa asiakkaidemme tarpeisiin.

Voit ottaa Cat S42:n mukaasi kaikkialle. Se on suunniteltu kestäväksi, jotta kaikki toimii niin haastavissa työolosuhteissa ulkona kuin äärimmäisissä vapaa-ajan harrastuksissakin.

Cat S42 on helposti puhdistettava, kestävällä rungolla varustettu älypuhelin. Se ei tarvitse suojakoteloa, joka kerää bakteereja. Olennainen hygieniaan liittyvä seikka niille, joiden on jatkettava työskentelyä tilanteessa kuin tilanteessa.

Cat S42 on testattu Cat-puhelimien vaativien standardien mukaan, joten sitä voidaan käyttää missä tahansa olosuhteissa, joista itsesi löydät.
IP68- ja MIL SPEC 810H -luokitusten saavuttamiseksi se täyttää tiukkojen pöly- ja vedenpitävyystestien vaatimukset.

Olemme suorittaneet liukumattomalla ja joustavalla ulkokuorella varustetun Cat S42:n pudotustestin pudottamalla sen toistuvasti kaikille kulmille ja sivuille. Vaativien standardien mukaisesti testattu Cat S42 on puhelin, johon voit luottaa.

Osta nyt

Cat S42 – Erinomainen työpuhelin