CAT® S62 PRO

Ylivoimaisesti paras työpuhelin

Osta nyt

Lämpökameran parannusten läpimurto

Cat S62 Pro sisältää useita ainutlaatuisia parannuksia, jotka tarjoavat entistä enemmän lämpökuvien yksityiskohtia kosteuden, vedon, vuodon, kuuman pisteen, oikosulun, tukkeuman tai korkean lämpötilan paikantamiseksi ja diagnosoimiseksi.

Se saa tehonsa tällä hetkellä korkeimman resoluution omaavasta ammattitason FLIR Lepton 3.5 -anturista, joka lisää lämpöpikselien lukumäärää huimalla 4x. Yhdistettynä FLIR:n VividIR-tekniikkaan Cat S62 Pro tarjoaa parannetun kuvanlaadun, terävämmän kuvan ja korkeamman lämpöresoluution.

Lämpökuvia voidaan yhdistää S62 Pro -puhelimen 12 MP:n kaksipikselisen Sony-kameran visuaaliseen kuvaan tai niitä voidaan käyttää yhdessä FLIR:n muuttuvan voimakkuuden MSX (multispektrinen dynaaminen kuvantaminen) -tekniikan kanssa, joka peittää lineaariset yksityiskohdat näkymästä lämpökuvassa ja tarjoaa suuremman kontekstin, joka auttaa lämpökuvien tulkitsemisessa.

Nämä kaikki uudet ominaisuudet luovat kiehtovamman ja intuitiivisemman kokemuksen ja takaavat, että Cat S62 Pro tuottaa uskomattoman selkeitä lämpökuvia.

Osta nyt

Cat S62 Pro

Innovaation,
käytännöllisen suunnittelun ja kestävyyden huippu

Mullistava ammattimainen kuvanlaatu

Seuraavan sukupolven lämpökamera

Cat S62 Pro sisältää useita ainutlaatuisia parannuksia, jotka tarjoavat entistä enemmän lämpökuvien yksityiskohtia kosteuden, vedon, vuodon, kuuman pisteen, oikosulun, tukkeuman tai korkean lämpötilan paikantamiseksi ja diagnosoimiseksi.

Lujaakin lujempi

IP68 & IP69 ja Mil-Spec 810H: Pölyn- ja pudotuksenkestävä 1,8 metrin korkeudesta, värinän-, hiekan-, suolasumun- ja paineenkestävä

Cat 60 -sarjan kolmannen sukupolven puhelimissa on paras älypuhelimeen integroitu lämpökamera.

S62 Pro tarjoaa merkittäviä uusia parannuksia: lämpökamera on erittäin herkkä pienille lämpötilaeroille ja termisen kuvan laatua ja selkeyttä on parannettu huomattavasti. Käytä sitä oppiaksesi lisää ympärilläsi olevasta maailmasta, jopa täysin pimeässä. Voit seurata, diagnosoida, paljastaa ja säästää aikaa.

Olemme myös päivittäneet näytön 5,7 tuuman FHD+-näyttöön (18×9), RAM-muistin 6 Gt:hen, ROM-muistin 128 Gt:hen ja lisänneet sormenjälkitunnistimen. Cat S62 Pro on paras työpuhelin entistä nopeamman piirisarjan, Android 11*:n ja suuren, optimoidun akun ansiosta.

S62 Pro -puhelimen muotoilu on moderni ja kestävä: puhelin on suojattu korkealaatuisella alumiinirungolla ja uusimmalla vahvistetulla ja naarmuuntumattomalla Corning(R) Gorilla(R) Glass 6 -lasilla.

Siinä on kaksi SIM-korttipaikkaa ja microSD-kortilla laajennettava muisti (1x SIM + 1x microSD / 2x SIM), PTT:lle hyödyllinen ohjelmoitava näppäin ja sormenjälkitunnistin. Se on yhtä kestävä kuin muut CAT-tuotteet, ja se on asetettu liukumattomaan kumilla käsiteltyyn lämpömuovattuun polyuretaanikoteloon, joka on suunniteltu kestämään kaikki elämän vastoinkäymiset.

Osta nyt

Ylivoimaisesti paras työpuhelin

Cat S62 Pro on edistyksellinen työkalu, joka tarjoaa välittömän pääsyn ammattitason lämpökameraan kestävällä älypuhelimella – aina päällä, aina valmis.

Ominaisuuksien kohokohdat

  • Ammattitasoinen lämpökuvaus FLIR Lepton 3.5 -anturin avulla
  • Lämpöpikselien määrä 4x suurempi
  • 128 Gt ROM, Laajennettavissa 256 Gt:hen asti microSD™-kortilla (1x SIM + 1x microSD / 2x SIM)
  • IP68 & IP69 ja Mil-Spec 810H: Pölyn- ja pudotuksenkestävä 1,8 metrin korkeudesta, värinän-, hiekan-, suolasumun- ja paineenkestävä
  • 5,7 tuumainen FHD+-näyttö (18:9), jossa Gorilla Glass 6 -lasi
  • Pidempi akkukesto – jopa kaksi päivää tavallisessa käytössä (4 000 mAh)