CAT® S52

Night and day, work and play

Cat S52


Kjøp nå

Høykvalitets aluminiumsramme

Like tøff som alltid – IP68, MIL SPEC 810G, fallsikker

Sony 12 MP sensor, f/1,8

1,4 μm, dual pixel PDAF, EIS

Robust, sklisikker gummi-TPU-bakside

9.69mm, 210g

Til tross for det lette og lommevennlige designet er Cat S52 en smarttelefon av militær karakter. Cat setter standarden for robuste telefoner og Cat S52 er intet unntak. Bygget for å vare. Mobilen har blitt falltestet gjentatte ganger på betong fra opptil 1,5 meters høyde og vært undervannstestet.

I tillegg beskytter skjermen mot sprekker med det nyeste Gorilla glasset, slik at med S52 trenger du ikke bekymre deg for ulykker.

Cat S52 har et kamera som er best i klassen sin. Fang øyeblikkene med det beste kameraet som finnes i en robust smarttelefon. Den har et raskt og nøyaktig fokus takket være dual pixel-sensoren fra Sony og med en blenderåpning på f/1,8 og pikselstørrelse på 1,4 µm som leverer høy ytelse selv ved dårlige lysforhold.

Kjøp nå

Verdens tynneste, robuste telefon

Designet for å brukes slik den er, uten deksel. Telefonen gir en overlegen beskyttelse som ikke kan matches av vanlige smarttelefoner med deksel; S52 er en telefon som ikke kan knuses. Bruk telefonen uten frykt for å knuse den, selv om du er litt klønete eller uheldig.

Vårt slankeste design. Tøffere enn noensinne

Cat S52 er en blanding av vårt tynneste og stiligste design noensinne, uten at det går utover telefonens robusthet. Den passer godt i lommen, den er kun 9,69 mm tynn og 210 g lett. Du kan utsette den for all slags vær, eller bare legge den i lommen og ikke måtte bekymre deg.

Cat S52 har fått et nytt og slankt design som er robust på militært nivå. Den er lommevennlig og tilpasset nordiske værforhold.

Telefonen kan du ta med deg hvor som helst uten at den blir skadet av regn og uten fare for skade ved fall. Med Cat S52 har du én mindre ting å bekymre deg for.

Cat S52

  • Verdens tynneste og robuste telefon
  • Vanntett ned til 1,5m dybde i 35 minutter
  • Like tøff som alltid – IP68, MIL SPEC 810G, fallsikker
  • Førsteklasses kamera – dual pixel-teknologi
  • Trenger ikke deksel
  • Lang batterilevetid
  • Android 9 – oppdateres garantert til Android 10, og 90 dager med sikkerhetsoppdateringer