Cat® S52

Vårt slankeste design. Tøffere enn noensinne.

S52_Icons_Profile

9,69 mm Tynn

S52_Icons_Camera

Førsteklasses Kamera

S52_Icons_Rugged

Mer enn Robust

Elsk telefonen uten frykt for å miste den

Designet for å brukes slik den er, uten deksel. Telefonen gir en overlegen beskyttelse som ikke kan matches av vanlige smarttelefoner med deksel; S52 er en telefon som ikke kan knuses. Bruk telefonen uten frykt for å knuse den, selv om du er litt klønete eller uheldig.

Vårt slankeste design. Tøffere enn noensinne.

Cat S52 er en blanding av vårt tynneste og stiligste design noensinne, uten at det går utover telefonens robusthet.
Den passer godt i lommen, den er kun 9,69 mm tynn og 210 g lett. Du kan utsette den for all slags vær, eller bare legge den i lommen og ikke måtte bekymre deg.

Førsteklasses kamera

Cat S52 har et kamera som er best i klassen sin. Fang øyeblikkene med det beste kameraet som finnes i en robust smarttelefon. Den har et raskt og nøyaktig fokus takket være dual pixel-sensoren fra Sony og med en blenderåpning på f/1,8 og pikselstørrelse på 1,4 µm som leverer høy ytelse selv ved dårlige lysforhold.

Skikkelig robust

Til tross for det lette og lommevennlige designet er Cat S52 en smarttelefon av militær karakter. Cat setter standarden for robuste telefoner og Cat S52 er intet unntak. Bygget for å vare. Mobilen har blitt falltestet gjentatte ganger på betong fra opptil 1,5 meters høyde og vært undervannstestet. I tillegg beskytter skjermen mot sprekker med det nyeste Gorilla glasset, slik at med S52 trenger du ikke bekymre deg for ulykker.

Varehus