CAT® S62 PRO

Den ultimate arbeidstelefonen

Kjøp nå

Telenor
Dustin
Elkjoep
Power

Banebrytende termiske forbedringer

Cat S62 Pro har flere eksklusive forbedringer, og tilbyr enda mer termiske detaljer for å hjelpe med å lokalisere og diagnostisere fuktigheten, trekken, lekkasjen, varmepunktet, den elektriske kortslutningen, blokkeringen eller den økte temperaturen.

Det får kraft fra den høyeste oppløsning i FLIR Lepton tilgjengelig i dag, FLIR Lepton 3.5 sensor av profesjonell karakter, som bringer en enorm 4x økning i antall termiske piksler. Kombinert med FLIRs VividIR-teknologi, leverer Cat S62 Pro forbedret bildekvalitet, skarpere bilde og høyere termisk oppløsning.

Termisk fotografering kan blandes med det visuelle bildet fra S62 Pros 12MP dobbelpiksel Sony-kamera, eller brukes med FLIRs MSX-teknologi med variable intensitet (multispektral dynamisk fotografering) som overlegger lineære detaljer fra scenen på det termiske bildet, og gir større kontekst for å hjelpe med å forstå termiske bilder.

Disse nye funksjonene skaper alle en mer fordypet og intuitiv opplevelse og sikrer at Cat S62 Pro produserer termiske bilder med slående klarhet.

Kjøp nå

Cat S62 Pro

Toppen av innovasjon,
funksjonell design og robust holdbarhet

Avgjørende profesjonell bildekvalitet

Neste generasjon termisk

Cat S62 Pro har flere eksklusive forbedringer, og tilbyr enda mer termiske detaljer for å hjelpe med å lokalisere og diagnostisere fuktigheten, trekken, lekkasjen, varmepunktet, den elektriske kortslutningen, blokkeringen eller den økte temperaturen.

Mer enn robust

IP68 and Mil-Spec 810H: Støvsikker og støtsikker til 1,8 m, motstandsdyktig mot vibrering, sand, salt dis og trykk

Vår tredje generasjon av Cat 60-serien har det beste integrerte termiske kameraet tilgjengelig i en smarttelefon.

Høysensitivt for minutiøse temperaturforskjeller og med vesentlige forbedringer av termisk bildekvalitet og -klarhet, S62 Pro tilbyr vesentlige nye forbedringer. Bruk det for å oppdage mer om verden rundt deg, selv i fullstendig mørke; overvåk, diagnostiser, avslør og spar tid.

Vi har også oppgradert skjermen til en 5,7″ FHD+ (18×9), og minnet til 6 GB RAM / 128 GB ROM og lagt til en fingeravtrykssensor. Med et raskere brikkesett, Android 11* og et stor, optimalisert batteri, er Cat S62 Pro den ultimate arbeidstelefonen.

Med et moderne, robust design, S62 Pro er beskyttet av en kropp i kvalitetsaluminium, og det siste herdede ripebestandige Corning(R) Gorilla(R) Glass 6.

Det har doble SIM-spor og utvidbart minne via mikroSD (1x SIM + 1x microSD / 2x SIM), en programmerbar nøkkel nyttig for PTT og en fingeravtrykkssensor. Det er like tøft som du ville forvente fra CAT, huset i en sklisikker gummi-TPU som er bygget for å motstå alt livet utsetter den for.

Kjøp nå

Den ultimate arbeidstelefonen

Cat S62 Pro er et avansert verktøy, som tilbyr umiddelbar tilgang til termisk fotografering av profesjonell karakter i en robust smarttelefon – alltid på, alltid klar.

De viktigste funksjonene

  • Termisk fotografering av profesjonell karakter med kraft fra FLIR Lepton 3.5-sensoren
  • 4x økning i antall termiske piksler
  • 128GB ROM, Kan utvides via microSD™-kort opptil 256 GB (1x SIM + 1x microSD / 2x SIM)
  • IP68, IP69 & Mil-Spec 810H: Støvsikker og støtsikker til 1,8 m, motstandsdyktig mot vibrering, sand, salt dis og trykk
  • 5,7″ FHD+ 18:9 skjerm beskyttet av Gorilla Glass 6
  • Utvidet batteriliv – opptil to dagers generell bruk (4000 mAh)