Cat® S42

Den ultimata arbetsmobilen

Köp nu

Power
Elgiganten

Cat S42

Slitstarkt, halkfritt, TPU-bakstycke i gummi

12.7mm, 220g

IP68 och Mil Spec 810H

Skyddad mot fall och damm samt stötsäker

Corning® Gorilla® Glass

Repsäker och ultraljus för läsning även i direkt solljus

Cat S42 är en enastående arbetshäst.

Oavsett om du jobbar som polis eller som räddningspersonal… Eller om du jobbar på sjukhus med hygien som högsta prioritet… Eller om du jobbar på en byggplats och du behöver en mobil som tål att användas på arbetsplatsen dag ut och dag in… Cat S42 är tålig och tillförlitlig.

Funktionernas höjdare

  • Hygienisk – Kan upprepade gånger sänkas ner i vatten och göras ren med varmt vatten och tvål
  • Skyddad mot fall och damm samt stötsäker – våra smartphones är gjorda av det starkaste materialet, både på in- och utsidan.
  • Pekskärmen fungerar när den är blöt eller till och med om du har handskar på dig, så du kan använda den i alla typer av väder
  • Högt ljud med hög kvalitet – en räddare i nöden för arbete i högljudda miljöer
  • Utökad batteritid – upp till två dagar vid normal användning (4 200 mAh)
  • Corning® Gorilla® Glass 5 pekskärm – repsäker och ultraljus för läsning även i direkt solljus
Köp nu

Genomtänkt design, helt och hållet pålitlig

Vi vet att tillförlitlig utrustning kan betyda skillnaden mellan liv och död. Därför kombinerar vi militär teknologi med erfarenheter från våra kunder på fältet.

Du kan ta med dig Cat S42 var som helst och överallt. Den är konstruerad för att vara stryktålig för att hjälpa dig att trivas både i utmanande arbetssituationer utomhus och extrema fritidsaktiviteter.

Cat S42 är en smartphone med ett integrerat, tåligt skal som är lätt att rengöra. Den behöver inga ytterligare skyddande fodral som samlar och stänger inne bakterier. En viktig hygiendetalj för de som måste fortsätta att arbeta.

Den är testad för att uppfylla den tuffa och krävande standarden för Cat-telefoner. Cat S42 kan hantera alla typer av miljöer som du kan befinna dig i.

För att uppnå klassificeringarna IP68 och MIL SPEC 810H överträffar den hårda tester för vattentäthet och skydd mot damm. Integrerad i ett halkfritt, tåligt skal har vi falltestat Cat S42 upprepade gånger på varje sida och hörn. Testad efter vår tuffa och krävande standard är Cat S42 en telefon som du kan lita på.

Köp nu

Cat S42 – Den ultimata arbetsmobilen