Cat® S52

Vår mest eleganta design. Tålig som alltid.

S52_Icons_Profile

9,69 mm Tunn

S52_Icons_Camera

Högpresterande Kamera

S52_Icons_Rugged

Mer än Tålig

Älska telefonen, släpp rädslan

Utvecklad för att användas precis som den är utan behov av något mobilskal, Cat S52 har ett överlägset tåligt skydd som inte kan matchas av en traditionell telefon i fodral. Det är telefonen som klarar av ett tufft liv. Använd den tryggt utan stress eller rädsla för att den ska går sönder även om den tappas dagligen eller utsätts för andra missöden.

Vår mest eleganta design. Tålig som alltid.

Cat S52 är en unik blandning av vår tunnaste och elegantaste design någonsin och militärklassad tålighet. Den är lätt att stoppa i fickan då den bara är 9,69 mm tunn och endast väger 210 g, och kan utsättas för alla vädertyper och förhållanden. Alternativt låt den bara glida ner i fickan och glöm bort den.

Bästa kameran i klassen

Cat S52s kamera är bäst i klassen. Med snabb och precis fokusering tack vare en dubbelpixel Sony Sensor, ljus f/1.8 bländare och 1,4µm pixelstorlek som ger fantastisk prestanda även i svagt ljus är det den bästa kamera som just nu finns tillgänglig på en robust telefon.

Genuint robust

Trots sin lätta vikt och fickvänliga design är Cat S52 en smartphone med militärklassad tålighet. Cat telefoner har satt standarden för robusta telefoner och här är Cat S52 inget undantag. Designad med tålighet i högsta åtanke, Cat S52 har genomgått stränga och upprepade falltest på betong från en höjd på 1,5 m och tål att hållas helt under vatten. Dessutom skyddas skärmen av Gorilla Glass, så med Cat S52 sker inga olyckor.

Varuhus