CAT® S52

Night and day, work and play

Cat S52


Köp nu

Högvärdig aluminiumram

Oerhört tålig – IP68, MIL SPEC 810G, stötsäker

Sony 12MP sensor, f/1,8

1,4μm, dubbelpixel PDAF, EIS

Slitstark, halkfri gummerad TPU baksida

9.69mm, 210g

Trots sin lätta vikt och fickvänliga design är Cat S52 en smartphone med militärklassad tålighet. Cat telefoner har satt standarden för robusta telefoner och här är Cat S52 inget undantag.

Designad med tålighet i högsta åtanke, Cat S52 har genomgått stränga och upprepade falltest på betong från en höjd på 1,5 m och tål att hållas helt under vatten. Dessutom skyddas skärmen av Gorilla Glass, så med Cat S52 sker inga olyckor.

Cat S52s kamera är bäst i klassen. Med snabb och precis fokusering tack vare en dubbelpixel Sony Sensor, ljus f/1.8 bländare och 1,4µm pixelstorlek som ger fantastisk prestanda även i svagt ljus är det den bästa kamera som just nu finns tillgänglig på en robust telefon.

Köp nu

Världens tunnaste och mest robusta smartphone

Utvecklad för att användas precis som den är utan behov av något mobilskal, Cat S52 har ett överlägset tåligt skydd som inte kan matchas av en traditionell telefon i fodral. Det är telefonen som klarar av ett tufft liv. Använd den tryggt utan stress eller rädsla för att den ska går sönder även om den tappas dagligen eller utsätts för andra missöden.

Vår mest eleganta design. Tålig som alltid.

Cat S52 är en unik blandning av vår tunnaste och elegantaste design någonsin och militärklassad tålighet. Den är lätt att stoppa i fickan då den bara är 9,69 mm tunn och endast väger 210 g, och kan utsättas för alla vädertyper och förhållanden. Alternativt låt den bara glida ner i fickan och glöm bort den.

Elegant ny design, samma militärklassade tålighet, Cat S52 är en fräsch uppgradering av den robusta smartphonen. Den ligger fint i fickan och kan på samma gång hantera alla situationer.

Ta med den överallt utan att oroa dig för att den skadas i regnet eller av att tappas i golvet, med Cat S52 har du en sak mindre att bekymra dig om.

Cat S52 

  • Världens tunnaste och genuint robusta telefon
  • Vattentät ned till 1,5 m i 35 minuter
  • Oerhört tålig – IP68, MIL SPEC 810G, stötsäker
  • Högpresterande kamera – dubbel pixelteknik
  • Inget behov av mobilfodral
  • Batteri med lång livslängd
  • Android 9 – Garanterad uppdatering till Android 10 och 90 dagars säkerhetsuppdateringar