CAT® S62 PRO

Den ultimata arbetsmobilen

Köp nu

Elgiganten
Power
Dustin

Genombrott för termiska förbättringar

Cat S62 Pro innehåller flera exklusiva förbättringar som ger ännu mer termisk detaljrikedom för att hjälpa till att lokalisera och diagnostisera fukt, drag, läckage, hotspot, elektrisk kortslutning, blockering eller förhöjda temperaturer.

Den drivs av den högsta upplösningen idag tillgängligt från FLIR Lepton. Den professionella kvalitetssensorn FLIR Lepton 3.5 ger en enorm ökning med 4x av antalet termiska bildpunkter. I kombination med FLIR:s VividIR-teknik ger Cat S62 Pro förbättrad bildkvalitet, skarpare bild och högre värmeupplösning.

Värmebilder kan blandas med visuella bilder från S62 Pro:s Sony 12 MP-kamera med dubbla bildpunkter eller användas med FLIR:s variabla intensitets-MSX-teknik (Multi-Spectral Dynamic Imaging) som överlagrar linjära detaljer från motivet till värmebilden, vilket ger ett större sammanhang för att förstå värmebilder.

De här nya funktionerna skapar alla en mer fördjupad och intuitiv upplevelse och säkerställer att Cat S62 Pro producerar värmebilder med fantastisk klarhet.

Köp nu

Cat S62 Pro

Höjdpunkten av innovation,
funktionell design och robust hållbarhet

Banbrytande professionell bildkvalitet

Nästa generation värme

Cat S62 Pro innehåller flera exklusiva förbättringar som ger ännu mer termisk detaljrikedom för att hjälpa till att lokalisera och diagnostisera fukt, drag, läckage, hotspot, elektrisk kortslutning, blockering eller förhöjda temperaturer.

Mer än robust

IP68 & IP69 och Mil-Spec 810H. Damm- och fallsäker upp till 1,8 m. Motståndssäker mot vibration, sand, saltdimma och tryck

Vår tredje generation av Cat 60-serien har den bästa integrerade värmekameran som finns i en smartphone.

S62 Pro erbjuder betydande förbättringar av värmebildens kvalitet och klarhet med en hög känslighet att registrera temperaturskillnader. Använd den för att upptäcka mer om världen omkring dig, även i totalt mörker; övervaka, diagnostisera, avslöja och spara tid.

Vi har också uppgraderat skärmen till en 5,7 tum FHD + (18×9) och minnet till 6 GB RAM/128 GB ROM och lagt till en fingeravtryckssensor. Med en snabbare chipset, Android 11* och ett stort, optimerat batteri är Cat S62 Pro den ultimata arbetstelefonen.

S62 Pro har en modern robust design och skyddas av en aluminiumkropp av hög kvalitet och den senaste kraftiga och repningsbeständiga Corning(R) Gorilla(R) Glass 6.

Den har dubbla SIM-kortplatser och utbyggbart minne via microSD (1x SIM + 1x microSD / 2x SIM), en programmerbar nyckel användbar för PTT och en fingeravtryckssensor. Den är så slitstark som du förväntar dig av en CAT, inbyggt i ett halkfritt gummerat skal som är byggd för att tåla vad den utsätts för.

Köp nu

Den ultimata arbetsmobilen

Cat S62 Pro är ett avancerat verktyg som ger omedelbar tillgång till professionell värmeavbildning i en robust smartphone − alltid på, alltid redo.

Funktionernas höjdare

  • Professionell värmekamera som drivs av FLIR Lepton 3.5-sensorn
  • 4x ökning av antalet termiska bildpunkter
  • 128 GB ROM – Kan utökas med microSD™-kort upp till 256 GB (1x SIM + 1x microSD / 2x SIM)
  • Mer än robust: IP68 & IP69 och Mil-Spec 810H: Damm- och fallsäker upp till 1,8 m.
  • 5,7 tum FHD+ 18:9 glaset är skyddat med Gorilla Glass 6
    Använd med handskar och blöta händer
  • Utökad batteritid − upp till två dagar vid normal användning (4 000 mAh)