Cat® S52

Нашият елегантен дизайн. Здрав, както винаги.

S52_Icons_Profile

Дебелината само 9,69 мм/strong>

S52_Icons_Camera

Камера с отлично представяне

S52_Icons_Rugged

Изключително устойчив

Наслаждавай се на телефона си, забрави страха

Проектиран да се използва точно както е, без да е необходимо да се добавя калъф. Притежава много високо ниво на защита, несравнимо над защитеността на стандартен смартфон в калъф. Това е практически нечуплив телефон. Използвайте го с увереност, без стрес или страх от счупване при ежедневните изпускания и злополуки.

Нашият елегантен дизайн. Здрав, както винаги.

Cat S52 е уникална комбинация от най-тънкия и най-лъскав дизайн, който не е по-малко здрав. Подходящ е за носене в джоб. Дебелината му е само 9,69 мм, а теглото – 210 г. Това позволява както да бъде излаган на всякакви атмосферни условия, така и просто да го пъхнете в джоба си и да забравите за него.

Най-добрата камера в клас Издръжливи телефони

Камерата на Cat S52 е най-добрата в класа си. С бърз и точен фокус, благодарение на своя двойнопикселелов сензор Sony, ярката бленда f/1,8 и големия размер на пиксела от 1,4 µm, който осигурява страхотно представяне дори при ниска осветеност, това безспорно е най-добрата камера в клас Издръжливи телефони.

Истински издръжлив

Въпреки лекия си, удобен и компактен дизайн, Cat S52 е смартфон със степен на здравина и издръжливост, характерни за военното оборудване.Телефоните Cat са лидери в издръжливостта и здравината. Cat S52 не е изключение. Създаден за дълга употреба, той е тестван многократно за падане върху бетон от височина до 1,5 м и може да бъде изцяло потопен във вода. Екранът му е защитен от пукнатини, тъй като е изработен от най-новото стъкло Gorilla Glass.С Cat S52 инцидентите са изключени.

Наличен в