Cat® S52

Eddigi legkarcsúbb telefonunk, ami a strapabírásból is jeles.

S52_Icons_Profile

Mindössze 9,69 mm vastag

S52_Icons_Camera

Nagy teljesítményű kamera

S52_Icons_Rugged

Több mint strapabíró

Aggodalom nélküli használat

Használd bárhol, bármikor, tok nélkül. Strapabírásban túltesz a népszerű telefonokon. Használd aggodalom nélkül, hiszen bírja a vizet, a port és a leejtést.

Eddigi legkarcsúbb telefonunk, ami a strapabírásból is jeles.

A Cat S52 a legkarcsúbb és legdivatosabb telefonunk, ami strapabírásból is jelesre vizsgázott. Mindössze 9,69 mm vastag, és 210 g súlyú, ám bírja az extrém időjárást. Csak tedd zsebre és jöhetnek a kalandok.

Kiváló kamera

A Sony érzékelőknek köszönhetően a Cat S52 kamerája gyorsan fókuszál, f1,8 fényerejű lencséje és nagyméretű, 1.4µm-es pixele még kedvezőtlen fényviszonyok között is kiváló végeredményt garantál. A strapabíró okostelefonok kameráit tekintve jelenleg ez tekinthető az egyik legjobbnak.

Igazán strapabíró

Kis súlya és vékony kialakítása ellenére a Cat S52 strapabíró okostelefon. A Cat telefonok neve egybeforrt a strapabírással és ez alól a Cat S52 sem kivétel. Tartós, akár 1,5 m-es magasságról betonra való leejtést is bírja, és vízbe meríthető. Képernyőjét a legújabb Gorilla Glass védi a karcolásoktól, így a Cat S52-vel nem lesz részed váratlan helyzetekben.

Előrendelés

Előrendelés esetén Cat karóra a csomag része!

Az akció a készlet erejéig érvényes.