Cat® S52

Cel mai elegant design. Durabil ca întotdeauna.

S52_Icons_Profile

Subţire doar 9,69 mm

S52_Icons_Camera

Cameră de înaltă performanţă

S52_Icons_Rugged

Dincolo de robusteţe

IUBEȘTE TELEFONUL, LASĂ GRIJA DEOPARTE

Proiectat pentru a fi folosit exact aşa cum este, fără a fi nevoie să-i adăugaţi o carcasă de protecţie. Oferind un nivel superior de protecţie care nu poate fi asociată de un dispozitiv mainstream într-o carcasă, acesta este telefonul care nu se va strica. Folosiţi-l cu încredere, fără stres sau frică de a-l sparge sau strica din cauza picăturilor şi solicitărilor cotidiene.

Cel mai elegant design. Durabil ca întotdeauna.

Cat S52 este amestecul unic al celui mai subţire şi mai elegant design al nostru, în același timp fiind la fel de  rezistent. Mic pentru buzunar, fiind subţire de doar 9,69 mm şi uşor de 210g, expune-l la toate condiţiile sau pur şi simplu pune-l în buzunar şi uită de el.

Cea mai bună cameră foto din clasa sa

Camera Cat S52 este cea mai bună din clasa sa. Cu o focalizare rapidă şi precisă, datorită senzorului său Sony cu dual-pixeli şi diafragmei luminoase f/1,8 şi dimensiunilor mari de pixeli de 1,4µm, care oferă performanţe deosebite în lumină slabă, este cea mai bună cameră disponibilă pe un telefon robust.

Cu adevărat rezistent

În ciuda designului său uşor, mic pentru buzunar, Cat S52 este un smartphone cu o rezistenţă de grad militar. Telefoanele Cat stabilesc standardele în privinţa robusteţii, iar Cat S52 nu face excepţie. Construit pentru a rezistenţă, acesta este testat la căderile repetate pe beton de la o înălţime de până la 1,5 m şi poate fi complet scufundat în apă. În plus, ecranul său este protejat de fisuri de cel mai recent Gorilla Glass, astfel că, la Cat S52 nu se întâmplă accidente.

Precomandă

Un ceas Cat gratuit la fiecare precomandă S52.

În limita stocului disponibil. Ofertă supusă unor termeni și condiții.