ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ:

Ευτυχώς, όλα τα κινητά Cat είναι κατασκευασμένα ώστε να μπορούν να καθαριστούν αποτελεσματικά, ταυτόχρονα με το πλύσιμο των χεριών σας. Τοποθετείστε το smartphone σε ζεστό σαπουνόνερο, ξεπλύνετε κάτω από τη βρύση ή βυθίστε εξ’ ολοκλήρου σε σαπουνόνερο. Πριν πλύνετε το κινητό σας, αποσυνδέστε όλες τις εξωτερικές πηγές ενέργειας, τις συσκευές, τα καλώδια και εξασφαλίστε όλες τις θύρες τα καλύμματα και η θύρα της κάρτας SIM είναι καλά κλειστά. Aυτό σας εξασφαλίζει ότι αποφεύγετε την υπερβολική υγρασία.

Εάν πιστεύετε ότι το κινητό σας χρειάζεται βαθύτερο καθαρισμό, τον αντέχει! Μπορείτε να εφαρμόσετε αντιβακτηριακά σπρέυ και σαπούνια με οινόπνευμα, έχοντας αποσυνδέσει πριν όλα τα καλώδια κι έχοντας κλείσει όλες τις θύρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό πανί ή πετσέτα, χαρτοπετσέτα, απολυμαντικά μαντηλάκια ή παρόμοια αντικείμενα χωρίς να ανησυχείτε μήπως το υπερβολικό σκούπισμα προκαλέσει ζημιά στην οθόνη ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κινητού.

Για βαθύ καθάρισμα μπορείτε επίσης να πλύνετε το CAT smartphone (όχι το CAT feature phone) με χλωρίνη. Για παράδειγμα όταν πλένετε με χλωρίνη τον νεροχύτη της κουζίνας, προσθέστε το τηλέφωνό σας στο μίγμα, διασφαλίζοντας και πάλι ότι όλα τα καλώδια έχουν αποσυνδεθεί και όλες οι θύρες είναι καλά κλειστές.

Τα βακτήρια επιβιώνουν στις επιφάνειες και μπορούν να μετσφερθούν στα χέρια σας. Γενικά, πλένετε το CAT κινητό σας όσο συχνα πλένετε και τα χέρια σας, ώστε να αποφύγετε τη μεταφορά βακτηρίων από το ένα στο άλλο.

Αλληλεπιδρούμε με το κινητό μας χιλιάδες φορές κάθε μέρα και συχνά το φέρνουμε κοντά στο πρόσωπό μας, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοδήποτε βακτήριο, ιός ή άλλο γενετικό υλικό που βρίσκεται στο τηλέφωνό μας θα μπορούσε να μεταφερθεί στο δέρμα μας

Η απολύμανση του smartphone βοηθά να μειωθεί ο συνολικός κίνδυνος, είτε μιλάμε για γρίπη ή άλλα βακτήρια.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΟΝΕΡΟ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΜΕ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΧΕΡΙΩΝ

από που να αγοράσω

germanos-logo-200x200
kotsovolos-logo-200x200
plaisio-logo-200x200