Preporučamo da čistite svoj telefon nekoliko puta dnevno.

Evo I kako:

Srećom, svi Cat telefoni su robusni i mogu se učinkovito čistiti istodobno dok perete ruke. Jednostavno namažite telefon toplom sapunicom, isperite je ispod slavine ili ga u potpunosti potopite u sapunicu. Prije pranja telefona isključite sve vanjske izvore napajanja, uređaje, kablove i osigurajte da su svi poklopci vrata i SIM vrata čvrsto zatvorena. Time osiguravate da vlaga ne uđe u neki od otvora.

Ako vam je potrebno temeljitije čišćenje telefona, testiran je kako bi izdržao i to. Možete nanijeti antibakterijski sprej ili obrisati sve vanjske površine telefona široko dostupnim alkoholnim maramicama, ponovno osiguravajući da su svi kablovi isključeni iz struje i da su svi priključci čvrsto zatvoreni. Možete koristiti meku krpu ili ručnike bez dlaka, papirnate ručnike, dezinfekcijske maramice ili slične predmete bez brige da će pretjerano brisanje uzrokovati oštećenje zaslona ili bilo kojeg drugog dijela telefona.

Za dubinsko čišćenje možete i izbjeljivati Cat-ov pametni telefon (ne svoj Cat-ov telefon). Na primjer, kada izbjeljujete sudoper, dodajte telefon u mješavinu, ponovno osiguravajući da su svi kablovi odspojeni i da su svi priključci čvrsto zatvoreni.

Virusi I bakterije mogu živjeti na tvrdim površinama i prenijeti se na vaše ruke, kao opće pravilo čistite svoj Cat telefon svaki put kada perete i Vaše ruke kako bi spriječili prijenos mikroba između telefona i ruku.

Bez obzira jeste li zabrinuti zbog corona virusa ili obične gripe i virusa prehlade, redovita dezinfekcija vašeg pametnog telefona pomoći će umanjiti ukupni rizik obolijevanja.

očistiti sapunom

OČISTITI DEZINFEKCIJSKIM
SREDSTVOM ZA RUKE