NAPONTA TÖBBSZÖR TISZTÍTSD MEG STRAPABÍRÓ KÉSZÜLÉKEKEDET!

MUTATJUK, HOGYAN:

Szerencsére valamennyi Cat telefon strapabíró, így ugyanolyan egyszerű a tisztításuk, akár egy kézmosás. Mosd meg langyos szappanos vízzel a csap alatt vagy akár teljesen elmerítve a vízben. Mielőtt nekikezdesz a műveletnek, húzz ki minden kábelt és tartozékot, beleértve a töltőkábelt is, és zárd le alaposan a csatlakozókat.

A még alaposabb tisztítás érdekében használj antibakteriális spray-t vagy töröld le a telefon külsejét alkoholos törlőkendővel. Ez esetben is győzödj meg róla, hogy a csatlakozók zárt állapotban vannak. Használhatsz puha, nem foszló anyagot, papírtörlőt, fertőtlenítőkendőt vagy más hasonló anyagot.

Fertőtlenítővel is átmoshatod a telefont (kivéve a nyomógombos készülékeket). Például amikor konyhai mosogatót takarítod, a fertőtlenítővel letisztíthatod a telefonodat is, figyelve arra, hogy a csatlakozók le legyenek zárva.

A baktériumok egyes felületekről a kezedre kerülhetnek. A Cat telefonod akár minden kézmosáskor megtisztíthatod.Naponta akár ezerszer is kézbevesszük telefonunkat, arcunkhoz érintjük azt, így a baktériumok és vírusok megtapadhatnak bőrünkön.

Ha szeretnéd tisztán tartani telefonodat, rendszeresen fertőtlenítsd.

TISZTÍTSD SZAPPANOS
VÍZZEL

TISZTÍTSD KÉZFERTŐTLENÍTŐVEL