VĂ RECOMANDĂM SĂ VĂ CURĂȚAȚI TELEFONUL DVS. REZISTENT DE CÂTEVA ORI PE ZI.

IATĂ CUM:

Din fericire, toate telefoanele CAT sunt rezistente și pot fi curățate ușor și temeinic, în același timp în care te speli pe mâini. Pur și simplu scufundați-l în totalitate în apă caldă, spumați telefonul cu un burete sau cu o perie în apă caldă cu săpun și apoi clătiți-l sub robinet.

Înainte de a spăla telefonul, deconectați toate sursele de alimentare externe, dispozitivele, cablurile și asigurați-vă că toate capacele portului și ușa cartelei SIM sunt bine închise, pentru a evita umiditatea în exces în orificii.

Dacă telefonul dvs. are nevoie de o curățare mai profundă, nu vă faceți griji, a fost testat pentru a supraviețui. Nu vă faceți griji, puteți șterge toate suprafețele externe cu dezinfectanți de mâini, spray-uri anti-bacteriene și șervețele umede cu alcool, asigurându-vă din nou că toate cablurile sunt deconectate și că toate porturile sunt bine închise.

Deoarece este un telefon robust, puteți utiliza perii, cârpe, prosoape de hârtie, șervețele dezinfectante sau obiecte similare, fără să vă faceți griji că frecarea excesivă va deteriora ecranul sau orice altă parte a telefonului.

Ne folosim telefonul de mii de ori pe zi și de foarte multe ori îl atingem de fețele noastre, ceea ce înseamnă că orice bacterii sau alți germeni de pe suprafețele dure ale telefonului se pot răspândi cu ușurință pe piele. În general, curățați-vă telefonul CAT cât de des, pentru a evita trecerea germenilor între ele și reduce riscul de a vă îmbolnăvi.

SPĂLAȚI CU APĂ ȘI SĂPUN

CURĂȚAȚI CU
DEZINFECTANT DE MÂINI

de unde să cumperi

orange-logo
Flanco
EMAG
CEL
PC Garage
Costica