PREPORUČUJEMO VAM DA ČISTITE SVOJ ROBUSNI UREĐAJ NEKOLIKO PUTA U TOKU DANA.

Evo i kako:

Srećom, svi Cat telefoni su robusni i mogu se efikasno čistiti, istovremeno dok perete ruke. Jednostavno nasapunjajte telefon toplom sapunicom ili ga potopite u potpunosti u sapunicu a potom ga isperite ispod česme. Pre pranja telefona, uklonite sve spoljne izvore napajanja, uređaje, kablove i budite sigurni da su svi poklopci i ulaz za SIM čvrsto zatvoreni, kako biste izbegli da vlaga uđe u bilo koji otvor.

Ako je vašem telefonu potrebno detaljnije čišćenje, testiran je da i to izdrži. Možete naneti antibakterijski sprej ili obrisati sve spoljašnje površine telefona alkoholnim maramicama, ponovo obezbeđujući da su svi kablovi isključeni iz struje i svi priključci čvrsto zatvoreni. Možete koristiti meku krpu ili peškire bez dlaka, ubruse, dezinfekcijske maramice ili slične stvari bez brige da li će prekomerno brisanje izazvati oštećenje ekrana ili bilo kojeg drugog dela telefona.

Za dubinsko čišćenje možete koristiti i izbeljivač za svoj Cat pametni telefon (ne važi za Feature Cat telefone). Kada ste kod kuće i na primer želite da izbeljivačem čistite sudoperu, dodajte telefon u smešu, ali ponovo pre toga obezbeđujući da kablovi nisu uključeni u struju i da su svi priključci čvrsto zatvoreni.

Virusi i bakterije mogu živeti na tvrdim površinama i preneti se na vaše ruke. Opšte pravilo glasi čistite svoj Cat telefon svaki put kada perete ruke kako biste sprečili prenošenje bakterije između telefona i ruku.

Svakodnevno koristimo naše mobilne uređaje i često ih držimo prislonjene na lice, što znači da bi se bilo koja bakterija, virus ili drugi mikroorganizmi koji se nalaze na vašem telefonu mogli lako preneti na vašu kožu.

Bez obzira da li ste zabrinuti zbog #koronavirusa ili običnog gripa i prehlade, redovna dezinfekcija vašeg pametnog telefona svakako će umanjiti ukupan rizik od obolevanja..

sapunicom

sredstvom za dezinfekciju ruku

Gde Kupiti

gigatron_logo_200x200
technomanija_logo_200x200
technomedia_logo_200x200
winwin_logo_200x200