POLITIKA PRIVATNOSTI

Bullit Mobile Limited osmišljava, proizvodi, stavlja na tržište i prodaje mobilne uređaje pod licencom globalnih brendova. Bullit Mobile Limited i naše podružnice znaju koliko je privatnost važna našim kupcima i krajnjim korisnicima pa nastojimo biti jasni u vezi načina na koji prikupljamo, pohranjujemo i dijelimo Vaše podatke s drugima dok koristite web stranicu catphones.com.

 

Ova Politika privatnosti opisuje na koji način Bullit štiti i koristi podatke koje nam dajete prilikom korištenja stranice. Politika privatnosti primjenjuje se na web stranice kojima upravlja Bullit i sve Bullit uređaje. Važno je da pažljivo pročitate Politiku privatnosti jer svaki put kada koristite naše usluge pristajete na načine postupanja opisane u Politici privatnosti.

 

Uvod

 

Prikupljamo i koristimo neke osobne podatke radi pružanja proizvoda i usluga te omogućavanja nekih funkcija na ovoj stranici. Prikupljamo ih i radi boljeg razumijevanja načina na koji posjetitelji koriste web stranicu i pružanja pravodobnih bitnih informacija.

 

Politika privatnosti povremeno se ažurira. Najnovija verzija objavljuje se na ovoj stranici.

 

Politika privatnosti ažurirana je 8. svibnja 2018.

 

Ako imate bilo kakvih pitanja o politici privatnosti, molimo Vas da pošaljete e-mail na dpo@bullit-group.com ili nam pišete na adresu: Data Protection Officer, Bullit Mobile Limited, One Valpry, Valpry Street, Reading RG1 1AR.

 

POLITIKA PRIVATNOSTI OBJAŠNJAVA:

– Koje podatke prikupljamo

– Kako koristimo podatke koje prikupljamo

– Zakonsku osnovu za obradu Vaših podataka

– Kolačiće i način na koji ih koristimo

– Kome otkrivamo Vaše podatke

– Kako štitimo Vaše podatke

– Koliko dugo zadržavamo Vaše podatke

– Vaša prava u vezi osobnih podataka

– Kada se ova Politika privatnosti primjenjuje

– Usklađenost i suradnju s regulatornim tijelima

– Poveznice na našoj stranici

 

 1. KOJE PODATKE PRIKUPLJAMO

 

Možemo prikupljati podatke radi omogućavanja bolje usluge svim našim kupcima i krajnjim korisnicima. Možemo prikupljati sljedeće podatke:

– Vaše ime i naziv posla

– Podatke za kontakt, uključujući e-mail adresu

– Demografske podatke, kao što su poštanski broj, sklonosti i interesi

– Podatke o korištenju web stranice

– Podatke bitne za upite klijenta

– Podatke koji se odnose na posebne ponude i ankete

– Podatke o korištenju e-maila

– Podatke o upitima kupaca

– Podatke o narudžbama u web trgovini (za tržišta gdje vodimo web trgovinu)

 

Podatke prikupljamo na sljedeće načine:

 

Podaci koje nam Vi date: Neke usluge omogućavaju Vam da nam direktno date podatke. Na primjer, neke naše usluge omogućavaju korisnicima da kreiraju račun ili profil. Ovisno o vrsti usluge, možemo Vas zatražiti da nam pružite neke podatke o sebi da biste postavili račun ili profil.

 

Podaci koje dobijemo Vašim korištenjem naše usluge: Osim podataka koje nam date, možemo prikupljati podatke o usluzi koju koristite i načinu na koji je koristite. Te podatke možemo automatski prikupljati preko programa na Vašem uređaju ili drugim načinima. Podaci uključuju sljedeće:

 

Podaci o uređaju: Možemo prikupljati podatke o uređaju (kao što su model hardwarea, verzija operativnog sustava, identifikatori uređaja i podaci o mobilnoj mreži, uključujući broj telefona, IMEI broj, IP adresu).

 

Podaci o logiranju: Kada koristite naše usluge ili pregledavate sadržaj, možemo prikupljati i spremati neke podatke u logovima poslužitelja. Oni uključuju pojedinosti o načinu korištenja naše usluge, na primjer upite za pretraživanja ili bilo kakve podatke pohranjene u kolačićima.

 

Podaci o lokaciji: Kada koristite naše usluge, možemo prikupljati, pohranjivati i obrađivati anonimne podatke o lokaciji vašeg uređaja. Podaci se mogu prikupljati raznim tehnologijama za određivanje lokacije, preko IP adrese, GPS-a ili drugim senzorima koji, na primjer, Bullitu mogu dati podatke preko uređaja u blizini, Wi-Fi pristupnih točaka i mobilnih tornjeva.

 

Jedinstveni broj prijave: Neke usluge uključuju jedinstveni broj prijave. Taj broj i podaci o instalaciji (na primjer, vrsta operativnog sustava ili broj verzije aplikacije) možda će biti poslani na poslužitelj prilikom instalacije ili deinstalacije usluge ili prigodom povremenih kontakata usluge s poslužiteljem, na primjer zbog automatskog ažuriranja.

 

Lokalna pohrana: Podaci se mogu prikupljati i pohranjivati lokalno na Vašem uređaju (uključujući osobne podatke) pomoću mehanizama kao što su web pohrana preglednika (uključujući HTML 5) i podaci predmemorije aplikacije.

 

Kolačići i slične tehnologije: Kada posjetite našu web stranicu zbog bilo koje usluge, koristimo razne tehnologije za prikupljanje i pohranu podataka, koje mogu uključivati kolačiće ili slične tehnologije kojima identificiramo vaš preglednik ili uređaj.

 

Podaci koje primamo iz drugih izvora: Možemo primati informacije o Vama ako koristite bilo koju od ostalih usluga koje pružamo. Blisko surađujemo s trećim stranama (uključujući, na primjer, poslovne suradnike, usluge plaćanja i dostave, reklamne mreže, pružatelje podataka o pretraživanju) i možemo od njih dobiti informacije o Vama.

 

E-mail podaci: Kada se prijavite za primanje marketinške komunikacije e-mailom o novostima, ponudama i ažuriranjima, prikupljat ćemo i pohranjivati podatke o odobrenju komunikacije, Vašim e-mail preferencijama i korištenju e-maila, uključujući aktivnosti otvaranja i klikanja.

 

Podaci o narudžbama iz web trgovine: Vaša prethodna transakcijska povijest, uključujući podatke o kupnji, primjeni voucher kodova i podatke o dostavi. Za više informacija o web trgovini posjetite Uvjete pružanja usluge u web trgovini.

 

Podaci službe za korisnike: Povijest kontaktiranja službe za korisnike, podaci o otvorenim slučajevima kontaktiranja službe za korisnike, podaci o uređaju i preferencije kontakta.

 

Svaki podatak koji primimo proslijedit ćemo samo u slučaju Vašeg dogovora s trećom stranom da smijemo podijeliti Vaše podatke.

 

 1. KAKO KORISTIMO PODATKE KOJE PRIKUPLJAMO

 

Prikupljanje podataka pomaže nam da bolje razumijemo što trebate od nas, omogućava nam da pružimo poboljšane proizvode i usluge te da pružimo relevantniju marketinšku komunikaciju. Podatke koje prikupljamo možemo koristiti i u brojne svrhe vezano uz pojedinačne situacije.

 

PODACI KOJE NAM VI DAJETE:

 

– da biste registrirali sebe ili svoj uređaj za neku uslugu;

– da pružimo uslugu ili mogućnost koju zatražite, kao i da Vi nama omogućite da ispunimo svoje obveze koje proizlaze iz bilo kakvog ugovora s Vama;

– da ispunimo obveze koje proizlaze iz bilo kojeg ugovora između Vas i nas i da Vam pružimo informacije, proizvode i usluge koje od nas zatražite;

– da Vam pružimo, ili dopustimo odabranim trećim stranama da Vam pruže, informacije o proizvodima ili uslugama za koje mislimo da bi Vas mogle zanimati;

– da Vas obavijestimo o promjenama unutar usluge;

– da osiguramo da je sadržaj naše web stranice predstavljen na najučinkovitiji način za Vas i Vaše računalo.

 

PODACI KOJE DOBIVAMO VAŠIM KORIŠTENJEM NAŠIH USLUGA:

 

– da Vam omogućimo prilagođeni sadržaj i dajemo preporuke na temelju prošlih aktivnosti vezanih uz našu uslugu;

– za oglašavanje, kao što je pružanje prilagođenih oglasa i sponzoriranih sadržaja te slanje promotivne komunikacije;

– za procjenu i analizu naše trgovine i prodaje, kupaca, proizvoda i usluga;

– za razumijevanje načina na koji se ljudi koriste našim uslugama tako da ih možemo unaprijediti i razviti nove proizvode i usluge;

– da pružimo usluge održavanja za Vaš uređaj;

– za sprječavanje ili otkrivanje prijevare ili kriminala;

– za praćenje poslovanja i interno vođenje evidencije;

– za provođenje izvlačenja besplatnih nagrada, nagradnih natjecanja ili promocije, u okviru zakonskih mogućnosti;

– za upravljanje našom web stranicom i za interne operacije, kao što su rješavanje problema, analiza podataka, istraživanje, u svrhu statistike ili ankete;

– da osiguramo da je sadržaj na našoj stranici predstavljen na najučinkovitiji način za Vas i Vaše računalo;

– da Vam omogućimo sudjelovanje u interaktivnim sadržajima naše usluge;

– radi pomoći da održimo našu web stranicu sigurnom;

– da Vama i ostalim korisnicima naše web stranice damo prijedloge i preporuke o proizvodima ili uslugama koji bi Vas ili njih mogli zanimati;

– da postupamo u skladu sa zakonskim obvezama; i u druge svrhe, uz Vaš pristanak.

 

Kada posjetite našu web stranicu, ona uključuje kolačiće, osim ako ste u preglednik unijeli promjene kojima odbijate kolačiće. Za informacije o kolačićima i načinu na koji se koriste posjetite našu Politiku kolačića.

 

Podaci koje primamo iz drugih izvora:

 

Možemo ih kombinirati s podacima koje nam date i podacima koje prikupljamo o Vama. I njih i kombinirane podatke možemo koristiti u gore navedene svrhe.

 

 1. Zakonska osnova za obradu Vaših podataka

 

Prema GDPR-u, glavne osnove na koje se oslanjamo da bismo obradili Vaše podatke su sljedeće:

 

 1. Ono što je neophodno za poštivanje zakonske obveze – podložni smo nekim zakonskim zahtjevima koji mogu tražiti obradu Vaših podataka. Zakon nas može obvezivati i da otkrijemo Vaše podatke regulatornom tijelu ili službi za provedbu zakona;
 2. Ono što je neophodno za potrebe legitimnih interesa – mi, ili treća strana, trebat ćemo obraditi Vaše podatke za potrebe naših legitimnih interesa (ili legitimnih interesa treće strane), pod uvjetom da utvrdimo da Vaša prava i slobode, uključujući Vaše pravo zaštite osobnih podataka, nisu iznad tih interesa. Naši legitimni interesi uključuju odgovaranje na zahtjeve i upite Vas ili treće strane, realizaciju prodaje, optimiziranje naše web stranice i iskustva korisnika, obavještavanje o našim proizvodima i uslugama te osiguravanje da se naše operacije izvode na prikladan i učinkovit način;
 3. Suglasnost – u nekim okolnostima, možemo Vas tražiti suglasnost za obradu Vaših podataka na neki osobit način.

 

 1. Kolačići i način na koji ih koristimo

 

Što su kolačići

 

Kolačići su male podatkovne datoteke koje web stranica šalje pregledniku, memoriji procesora ili tvrdom disku Vašeg računala ili mobilnog uređaja i tamo ih pohranjuje. Mogu se koristiti za niz različitih namjena, kao što su personaliziranje web stranice, pomoć u navigaciji web stranicom, poboljšanje iskustva na web stranici te pohranjivanje korisnikovih preferencija i informacija o prijavi.

 

Kako koristimo kolačiće

 

Možemo koristiti kolačiće:

 

– Da analiziramo promet na našoj web stranici korištenjem analitičkih paketa. Skupljeni podaci o upotrebi pomažu nam da poboljšamo web stranicu, strukturu, dizajn, sadržaj i funkcionalnost.

– Da utvrdimo jeste li prijavljeni na našu web stranicu. Kolačići nam omogućavaju da provjerimo jeste li prijavljeni na web stranicu.

– Da ispitujemo sadržaj naše web stranice. Time osiguravamo da korisnici imaju postojano iskustvo na našoj stranici.

– Da pohranjujemo informacije o Vašim preferencijama. Web stranica Vam tada može predložiti informacije koje će Vam biti relevantnije i zanimljivije.

– Da prepoznamo kada ponovno posjetite našu web stranicu. Možemo Vam pokazati relevantan sadržaj ili Vam pružiti funkcionalnost koju ste prethodno koristili.

 

Kolačići nam ne omogućavaju pristup Vašem računalu ili bilo kojim podacima o Vama, osim onima koje odlučite podijeliti s nama.

 

Upravljanje kolačićima

 

Pomoću postavki kolačića u Vašem web pregledniku možete odrediti način na koji naša web stranica koristi kolačiće. Možete svoj preglednik namjestiti tako da prihvaća sve kolačiće, odbija sve kolačiće ili vas obavještava kada je poslan kolačić. Ako ne želite da naša stranica pohranjuje kolačiće na Vašem računalu ili uređaju, namjestite svoj web preglednik tako da odbija kolačiće. Svaki preglednik je drukčiji, pa provjerite izbornik „Pomoć“ svog preglednika da biste saznali kako promijeniti postavke kolačića. Operativni sustav Vašeg uređaja nudi dodatna podešavanja kolačića.

 

Ipak, napominjemo da neke usluge mogu biti postavljene tako da rade uz upotrebu kolačića i da onemogućavanje kolačića može utjecati na mogućnost korištenja tih usluga ili nekih njihovih dijelova.

 

Za detaljne informacije o kolačićima koje koristimo molimo Vas da vidite našu Politiku kolačića na https://www.catphones.com/legal/cookie-policy/

 

 1. KOME OTKRIVAMO VAŠE PODATKE

 

Vaše podatke nećemo otkrivati trećim stranama za njihove vlastite neovisne marketinške ili poslovne namjene bez vaše suglasnosti. Međutim, možemo otkriti vaše podatke sljedećim subjektima:

 

Podružnice: Vaše podatke možemo dijeliti među Bullit podružnicama u svrhe opisane u ovoj Politici privatnosti.

 

Poslovni suradnici i pružatelji usluga: Možemo dijeliti Vaše podatke i s pouzdanim poslovnim suradnicima i pružateljima usluga, uključujući mobilne operatere. Ovi subjekti mogu koristiti Vaše podatke da bi Vam pružili usluge koje tražite i usluge omogućene na Vašem uređaju (kao što su unaprijed instalirane aplikacije i ažuriranja softvera). Vaši podaci mogu se koristiti i za predviđanja Vaših interesa, kao i pružanje promotivnih materijala, oglasa i drugih materijala za koje mislimo da bi Vas mogli zanimati. Možemo otkriti Vaše podatke i pouzdanim suradnicima koji pružaju usluge nama ili u naše ime, kao što su tvrtke koje nam pomažu oko prodaje i distribucije, naplate, ili koje u naše ime šalju e-mailove. Navedeni subjekti nemaju dopuštenje da Vaše podatke koriste u nikakve druge svrhe osim u svrhu pružanja usluga nama.

 

Oglašivači i mreže za oglašavanje: Možemo podijeliti Vaše podatke s oglašivačima i mrežama za oglašavanje koji prikupljaju podatke da bi odabrali i nudili odgovarajuće oglase Vama i drugima. Možemo dijeliti Vaše podatke i pružateljima usluga analitike i pretraživanja, koji nam pomažu u poboljšanju i optimizaciji naše web stranice.

 

Druge strane, kada to zahtijeva zakon ili kada je neophodno za zaštitu naše usluge: Mogu se dogoditi situacije u kojima ćemo otkriti Vaše podatke drugim stranama:

– kada postupamo u skladu sa zakonom ili dajemo podatke zbog sudskog postupka (u slučaju naloga za pretres ili drugog sudskog naloga);

– kada provjeravamo ili primjenjujemo usklađenost s politikama naših usluga; i

– kada štitimo prava, vlasništvo ili sigurnost Bullita ili bilo koje naše podružnice, poslovnih suradnika ili kupaca.

 

Druge strane povezane s korporativnim transakcijama: Možemo otkriti Vaše podatke trećoj strani u sklopu spajanja ili prijenosa vlasništva, u slučajevima kada prodajemo ili kupujemo imovinu ili u slučaju stečaja.

 

Druge strane uz Vašu suglasnost ili prema Vašim uputama: Kao dodatak otkrivanju podataka opisanom u ovoj Politici privatnosti, podatke o Vama možemo podijeliti s trećim stranama kada ste s time suglasni ili kada to zatražite.

 

Vaš odabir: Kada ispunjavate obrazac ili nam pružate pojedine podatke na našoj web stranici, primijetit ćete jedan ili više kvadratića za umetanje kvačica, koji Vam omogućavaju:

 

– Da ih uključite za primanje marketinške komunikacije od nas e-mailom, telefonom, tekstualnim porukama ili poštom.

– Da ih uključite za primanje marketinške komunikacije od naših suradnika (treće strane) e-mailom, telefonom, tekstualnim porukama ili poštom.

– Da ih uključite za primanje informacija o novim proizvodima vezano uz upite Vašoj službi za korisnike.

 

Ako ste pristali na korištenje Vaših podataka u marketinšku svrhu, lako možete promijeniti mišljenje, putem jedne od sljedećih metoda:

– Prijavite se na našoj web stranici i promijenite postavke uključivanja.

– Pošaljite e-mail na: support@www.catphones.com

– Pišite nam na: Bullitt Mobile Limied, One Valpy, Valpy Street, Reading RG1 1AR

– Odjavite se klikom na poveznicu Unsubscribe na dnu stranice e-maila s marketinškom komunikacijom.

– Usmeno zatražite od zastupnika službe za korisnike da Vas odjavi.

 

Nikada nećemo dijeliti ni prodavati Vaše osobne podatke trećim stranama bez Vašeg dopuštenja, osim kada smo na to obvezni prema zakonu.

 

Svaki osobni podatak o Vama koji čuvamo pohranjen je i obrađen u skladu s našom politikom zaštite podataka i u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka.

 

 1. KAKO ŠTITIMO VAŠE PODATKE

 

Primijenili smo optimalne fizičke i tehničke mjere zaštite podataka koje prikupljamo u vezi s našom uslugom. No iako poduzimamo razumne korake da zaštitimo Vaše podatke te primjenjujemo stroge postupke i sigurnosne značajke u cilju sprječavanja neovlaštenog pristupa, imajte u vidu da nijedna web stranica, internetski prijenos, računalni sustav ili bežična veza nisu potpuno sigurni.

 

MEĐUNARODNI PRIJENOS PODATAKA

 

Podaci koje od Vas prikupljamo mogu se prenijeti, pohraniti ili drukčije obraditi na području izvan Europskog gospodarskog prostora (EEA).

 

Korištenjem ili sudjelovanjem u bilo kojoj usluzi i/ili pružanjem osobnih podataka pristajete na prikupljanje, prijenos, pohranu i obradu Vaših podataka izvan EEA. Poduzet ćemo sve razumno neophodne korake da osiguramo da se s Vašim podacima postupa sigurno i u skladu s ovom Politikom privatnosti.

 

PRISTUP VAŠIM PODACIMA

 

Imate pravo zatražiti pojedinosti Vaših osobnih podataka koje čuvamo. Odmah ćemo udovoljiti Vašem zahtjevu, najkasnije 14 dana od primanja zahtjeva. Ako nam želite predati takav zahtjev, molimo Vas da ga pismeno pošaljete na adresu našeg registriranog sjedišta: DPO,  Bullitt Mobile Limited, One Valpy, Valpy Street, Reading, RG1 1AR, UK.

 

Molimo Vas da nam pomognete da osiguramo da Vaši podaci koje čuvamo budu točni i ažurirani. Ako mislite da je bilo koji podatak koji imamo o Vama netočan ili nepotpun, molimo Vas da nam pišete na gore naveden način. Ispravit ćemo ili ažurirati bilo koji podatak o Vama što je prije moguće.

 

POVEZNICE I PROIZVODI TREĆIH STRANA U SKLOPU NAŠE USLUGE

 

Imate pravo tražiti nas da ne obrađujemo Vaše informacije u marketinške svrhe. Obično ćemo Vas obavijestiti (prije prikupljanja podataka) ako Vaše podatke namjeravamo koristiti u takvu svrhu ili ako ih namjeravamo otkrivati bilo kojoj trećoj strani u takvu svrhu. Možete ostvariti svoje pravo sprječavanja takvog načina obrade uključivanjem određenih kvadratića na obrascima koje koristimo za prikupljanje podataka. To pravo u bilo koje doba možete ostvariti i kontaktirajući nas na: support@catphones.com.

 

Naše usluge mogu imati poveznice na web stranice trećih strana i usluge koje su izvan naše kontrole. Nismo odgovorni za sigurnost i privatnost bilo kojeg podatka koji prikupe takve web stranice ili druge usluge. Trebate biti oprezni i provjeriti izjave o privatnosti koje se primjenjuju na stranicama trećih strana i uslugama koje koristite. Možemo Vam ponuditi i neke proizvode i usluge (kao što su aplikacije dostupne na mobilnim telefonima) koje su razvile treće strane. Bullit nije odgovoran za proizvode i usluge trećih strana. Treće strane, koje nisu povezane s nama, mogu pružati neke sadržaje, oglašavanja i funkcionalnosti u sklopu naše usluge.

 

 1. Koliko dugo zadržavamo Vaše podatke

 

Zadržat ćemo Vaše podatke samo toliko dugo koliko je potrebno u svrhu ili svrhe zbog kojih smo ih prikupili. Kriteriji kojima se služimo za određivanje razdoblja u kojem zadržavamo podatke ovise o prirodi podataka i svrsi zbog koje ih čuvamo. U nekim slučajevima, nakon što obrišemo podatke ili ih učinimo anonimnima, možda ćemo trebati zadržati neke njihove dijelove (na primjer, Vašu e-mail adresu), da bismo postupili u skladu s obvezama prema GDPR-u ili zakonskim propisima, ili u svrhu otkrivanja prijevara.

 

 1. Vaša prava u vezi Vaših podataka

 

Imate određena prava u vezi Vaših osobnih podataka koje čuvamo. Pojedinosti tih prava i načini njihova ostvarivanja navedeni su niže. Tražit ćemo Vas dokaz identiteta prije nego što budemo u mogućnosti postupiti prema Vašem zahtjevu.

 

 1. Pravo pristupa. Bilo kada imate pravo zatražiti nas kopiju podataka koje čuvamo o Vama i potvrditi prirodu podataka te način na koji ih koristimo. Kada za to imamo dobar razlog, i ako to GDPR dopušta, možemo odbiti zahtjev za kopijom Vaših podataka ili neke dijelove zahtjeva. Ako odbijemo Vaš zahtjev ili bilo koji njegov dio, pružit ćemo Vam razloge zbog kojih to činimo.
 2. Pravo ispravka ili upotpunjavanja. Ako su podaci koje imamo o Vama netočni, zastarjeli ili nepotpuni te zahtijevaju izmjene ili dopune, imate pravo na to da se podaci isprave, ažuriraju ili upotpune. Možete nas obavijestiti tako da nas kontaktirate na gore navedenu poštansku ili e-mail adresu.
 3. Pravo brisanja. U nekim okolnostima, imate pravo zatražiti brisanje Vaših podataka koje čuvamo, tj. ako podaci više nisu potrebni u svrhu zbog koje su prikupljeni ili obrađeni ili ako je obrada podataka zasnovana na Vašoj suglasnosti i nema drugih zakonskih osnova po kojima bismo trebali obrađivati podatke.
 4. Pravo na prigovor ili ograničavanje obrade. U nekim okolnostima, imate pravo prigovora na obradu Vaših podataka, kontaktiranjem na gore navedenu poštansku ili e-mail adresu. Na primjer, ako obrađujemo Vaše podatke na temelju naših legitimnih interesa, a ne postoje uvjerljivi zakonski razlozi za obradu koji bi nadjačali Vaša prava i interese. Imate pravo prigovora i na upotrebu Vaših informacija u svrhu izravnog marketinga.

 

Možete imati i pravo ograničavanja naše upotrebe podataka o Vama, kao u slučajevima kada dovodite u pitanje točnost podataka i za vrijeme u kojem provjeravamo njihovu točnost.

 

 1. Pravo prenosivosti podataka. U nekim slučajevima, imate pravo dobiti bilo koji podatak o sebi koji čuvamo u strukturiranom, uobičajeno korištenom i strojno čitljivom obliku. Možete nas tražiti da taj podatak pošaljemo direktno Vama ili trećoj strani.

 

Ovo pravo postoji za podatke:

– koje ste nam prethodno dali; i

– koje smo obradili računalno.

 

Rado ćemo udovoljiti takvim zahtjevima, ali ne možemo jamčiti tehničku kompatibilnost sa sustavima trećih strana. Također ne možemo udovoljiti zahtjevima koji se odnose na podatke o drugim osobama bez njihove suglasnosti.

 

Možete ostvariti bilo koje od navedenih prava ako nas kontaktirate na gore navedenu poštansku ili e-mail adresu. Svoja prava možete ostvariti besplatno.

 

Većina navedenih prava podložna je ograničenjima i iznimkama. Pružit ćemo Vam razloge ako nismo u mogućnosti udovoljiti bilo kojem zahtjevu za ostvarivanje Vaših prava.

 

 1. KADA SE PRIMJENJUJE OVA POLITIKA PRIVATNOSTI

 

Naša Politika privatnosti primjenjuje se na sve usluge koje nude Bullit i njegove podružnice. Politika privatnosti ne primjenjuje se na usluge koje nude druge tvrtke ili pojedinci, uključujući proizvode ili web stranice koje Vam se mogu prikazati u rezultatima pretrage. Naša Politika privatnosti ne obuhvaća praksu prikupljanja podataka drugih tvrtki i organizacija koje oglašavaju naše usluge i koje mogu koristiti kolačiće, pixel tagove i druge tehnologije za ponudu relevantnih oglasa.

 

Ažuriranja Politike privatnosti

 

Naša Politika privatnosti povremeno se može mijenjati. Nećemo smanjivati Vaša prava navedena u Politici privatnosti bez Vaše izričite suglasnosti. Sve promjene Politike privatnosti objavit ćemo na ovoj stranici i, ako su promjene značajne, pružit ćemo istaknutiju obavijest (uključujući, za neke usluge, obavijest putem e-maila o promjenama Politike privatnosti). Molimo Vas da često provjeravate da biste vidjeli svako ažuriranje ili promjenu Politike privatnosti.

 

 1. USKLAĐENOST I SURADNJA S REGULATORNIM TIJELIMA

 

Redovito provjeravamo našu usklađenost s Politikom privatnosti. Čvrsto se držimo i više samoregulatornih okvira. Kada primimo službeni pisani prigovor, kontaktiramo osobu koja ga je poslala i istražujemo slučaj. Surađujemo s odgovarajućim regulatornim tijelima, uključujući lokalana tijela za zaštitu podataka, da bismo riješili svaku pritužbu koja se tiče prijenosa osobnih podataka koju nismo u mogućnosti riješiti direktno s našim korisnikom.

 

Ako ste nezadovoljni sadržajem ove Politike privatnosti ili načinom na koji postupamo s Vašim osobnim podacima, imate pravo žalbe nadzornom tijelu.

 

Nadzorno tijelo odgovorno za upravljanje ovom Politikom privatnosti je Ured povjerenika za informacije (Information Commissioners Office, ICO).

 

KONTAKT

 

Pitanja, komentari i zahtjevi koji se tiču Politike privatnosti su dobrodošli i molimo Vas da ih uputite na adresu: support@catphones.com