PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Družba Bullit Mobile Limited oblikuje, izdeluje, trži in prodaja mobilne naprave pod licenco svetovnih blagovnih znamk. Družba Bullit Mobile Limited in naše podružnice vedo, kako pomembna je zasebnost za naših strank in končnih uporabnikov, zato si prizadevamo biti jasni, kako zbiramo, hranimo in delimo vaše podatke z drugimi med uporabo spletne strani catphones.com.

 

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje, kako družba Bullit ščiti in uporablja podatke, ki nam jih posredujete pri uporabi spletnega mesta. Pravilnik o zasebnosti velja za spletna mesta, ki jih upravlja družba Bullit, in velja za vse naprave družbe Bullit. Pomembno je, da natančno preberete pravilnik o zasebnosti, saj se vsakič, ko uporabljate naše storitve, strinjate s praksami, opisanimi v pravilniku o zasebnosti.

 

Uvod

Na tej strani zbiramo in uporabljamo nekatere osebne podatke za zagotavljanje  delovanja izdelkov in storitev ter za zagotavljanje nekaterih funkcij. Zbiramo jih tudi zato, da lažje razumemo, kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto in pravočasno posredujemo ustrezne informacije.

 

Pravilnik o zasebnosti se občasno posodablja. Na tej strani je objavljena zadnja različica.

 

Pravilnik o zasebnosti  je posodobljen 8. maja 2018.

 

Če imate kakršna koli vprašanja o zasebnosti, nam pišite na e-poštni naslov dpo@bullit-group.com ali nam pišite na naslov: Data Protection Officer, Bullit Mobile Limited, One Valpry, Valpry Street, Reading RG1 1AR.

 

OBRAZLOŽITEV PRAVILNIKA  O ZASEBNOSTI:

– Katere podatke zbiramo

– Kako uporabljamo informacije, ki jih zbiramo

– Pravna podlaga za obdelavo vaših podatkov

– Piškotki in način njihove uporabe

– Komu razkrijemo vaše podatke

– Kako varujemo vaše podatke

– Kako dolgo hranimo vaše podatke

– Vaše pravice glede osebnih podatkov

– Kdaj se uporablja ta pravilnik o zasebnosti

– Skladnost in sodelovanje z regulativnimi organi

– Povezave na naši spletni strani

 

 

 1. KATERE PODATKE ZBIRAMO

Lahko zbiramo podatke za boljšo storitev vsem našim strankam in končnim uporabnikom. Zbiramo lahko naslednje podatke:

– Vaše ime in naziv delovnega mesta
– Kontaktni podatki, vključno z elektronskim naslovom
– Demografske informacije, kot so poštna številka, nastavitve in zanimanja
– Podatki o uporabi spletnega mesta
– Podatki, pomembni za poizvedbe stranke
– Podatki v zvezi s posebnimi ponudbami in anketami
– Podatki o uporabi e-pošte
– podatki o povpraševanju kupcev
– Podatki o naročilu v spletni trgovini (za trge, kjer vodimo spletno trgovino)

Podatke zbiramo na naslednje načine:

Informacije, ki nam jih vi dajete: Nekatere storitve vam omogočajo, da nam neposredno posredujete informacije. Na primer, nekatere naše storitve uporabnikom omogočajo ustvarjanje računa ali profila. Glede na vrsto storitve vas lahko prosimo, da nam posredujete nekaj informacij o sebi, da lahko nastavite račun ali profil.

 

Informacije, ki jih pridobimo z vašo uporabo naše storitve: Poleg podatkov, ki nam jih posredujete, lahko zbiramo tudi podatke o storitvi, ki jo uporabljate in o tem kako jo uporabljate. Te podatke lahko samodejno zbiramo prek aplikacije v vaši napravi ali na druge načine. Podatki vključujejo naslednje:

 

Informacije o napravi: Lahko zbiramo podatke o napravi (na primer model strojne opreme, različica operacijskega sistema, identifikatorji naprav in informacije o mobilnem omrežju, vključno s telefonsko številko, številko IMEI in IP naslovom).

 

Podatki o dostopu: Ko uporabljate naše storitve ali brskate po vsebini, lahko nekatere podatke zbiramo in shranimo v dnevnike strežnika. Vključujejo podrobnosti o tem, kako uporabljate našo storitev, na primer iskalne poizvedbe ali kakršne koli podatke, shranjene v piškotkih.

 

Podatki o lokaciji: Ko uporabljate naše storitve, lahko za vašo napravo zbiramo, shranjujemo in obdelujemo anonimne podatke o lokaciji Vaše naprave. Podatki se lahko zbirajo z različnimi lokacijskimi tehnologijami, prek naslova IP, GPS ali drugih senzorjev, ki na primer lahko dajejo podatke družbi Bullit prek bližnjih naprav, dostopnih točk Wi-Fi in baznih postaj.

 

Edinstvena številka prijave: Nekatere storitve vključujejo edinstveno številko prijave. Ta številka in podatki o namestitvi (na primer vrsta operacijskega sistema ali številka različice aplikacije) se lahko pošljejo strežniku med nameščanjem ali odstranitvijo storitve ali med občasnimi servisnimi stiki s strežnikom, na primer za samodejne posodobitve.

 

Lokalno shranjevanje: Podatke je mogoče zbirati in shranjevati lokalno v vaši napravi (vključno z osebnimi podatki) prek mehanizmov, kot so spletna shramba brskalnika (vključno s HTML 5) in predpomnilniških programov.

 

Piškotki in podobne tehnologije: Ko obiščete našo spletno stran zaradi katere koli storitve, uporabljamo za zbiranje in shranjevanje informacij različne tehnologije, ki lahko vključujejo piškotke ali podobne tehnologije, ki identificirajo vaš brskalnik ali napravo.

 

Informacije, ki jih prejemamo iz drugih virov: Informacije o vas bomo morda prejeli, če uporabljate katero od drugih storitev, ki jih ponujamo. Tesno sodelujemo s tretjimi osebami (na primer s poslovnimi sodelavci, plačilnimi in dostavnimi službami, oglaševalskimi omrežji, ponudniki iskanja) in lahko preko njih pridobimo informacije o vas.

 

Podatki o e-poštnem naslovu: Ko se prijavite za prejemanje e-poštnih marketinških sporočil o novicah, ponudbah in posodobitvah, bomo zbirali in shranjevali informacije o odobritvah komunikacije, vaših e-poštnih nastavitvah in uporabi e-pošte, vključno z dejavnostmi odpiranja in klika.

 

Podatki o naročilu v spletni trgovini: Vaša prejšnja zgodovina transakcij, vključno s podatki o nakupu, uporabi kod za bone in podatki o pošiljanju. Za več informacij o spletni trgovini obiščite Pogoje storitve spletne trgovine.

 

Podatki o storitvah za stranke: Zgodovina stikov za storitve za stranke, odprite kontaktne podatke za storitve za stranke, podatke o napravi in nastavitve stikov.

 

Vse podatke, ki jih prejmemo, bomo posredovali le, če ste se s tretjo stranjo dogovorili, da lahko delimo vaše podatke.

 

 1. KAKO UPORABLJAMO INFORMACIJE, KI JIH ZBIRAMO 

Zbiranje podatkov nam pomaga bolje razumeti, kaj potrebujete od nas, omogoča nam izboljšanje izdelkov in storitev ter ustreznejše tržno komuniciranje. Informacije, ki jih zbiramo, lahko uporabimo tudi za različne namene glede na posamezne situacije.

 

PODATKI, KI JIH VI DAJETE:

– da registrirate sebe za storitev ali svojo napravo za neko storitev;

– da zagotovimo storitev ali priložnost, ki jo zahtevate in nam omogočite izpolnjevanje obveznosti, ki izhajajo iz katere koli pogodbe z vami;

– da izpolnimo obveznosti, ki izhajajo iz katere koli pogodbe med vami in nami, ter vam omogoča zagotoviti informacije, izdelke in storitve, ki jih od nas zahtevate;

– da vam zagotovimo ali izbranim tretjim osebam omogočimo, da vam posredujejo informacije o izdelkih ali storitvah, za katere menimo, da bi vas lahko zanimale;

– da vas obvestimo o spremembah znotraj storitve;

– da zagotovimo, da je vsebina našega spletnega mesta predstavljena na najučinkovitejši način za vas in vaš računalnik.

 

PODATKI, KI JIH PRIDOBJEMO Z VAŠO UPORABO NAŠIH STORITEV:

– da vam zagotovimo prilagojene vsebine in dajemo priporočila na podlagi preteklih dejavnosti, povezanih z našo storitvijo;

– za oglaševanje, kot je nudenje prilagojenih oglasov in sponzorirane vsebine ter pošiljanje promocijskih obvestil;

– za oceno in analizo naše trgovine in prodaje, kupce, izdelke in storitve;

– za razumevanje, kako ljudje uporabljajo naše storitve, da jih bomo lahko izboljšali in razvijali nove izdelke in storitve;

– da zagotovimo vzdrževalne storitve za vašo napravo;

– za preprečevanje ali odkrivanje goljufij ali kaznivih dejanj;

– za spremljanje poslovanja in interno vodenje evidenc;

– za izvedbo žrebanja brezplačnih nagrad, nagradnih tekmovanj ali promocije, v okviru zakonskih možnosti;

– za delovanje naše spletne strani in za notranje delovanje, kot so odpravljanje napak, analiza podatkov, raziskovanje, za potrebe statistike ali raziskovanja;

– za zagotavljanje, da je vsebina na našem spletnem mestu predstavljena na najučinkovitejši način za vas in vaš računalnik;

– da vam omogočimo sodelovanje v interaktivni vsebini naših storitev;

– za pomoč ohranjati našo spletno stran varno;

– da vam in drugim uporabnikom našega spletnega mesta posredujemo predloge in priporočila o izdelkih ali storitvah, ki bi lahko zanimali vas ali njih;

– da izpolnimo zakonske obveznosti; in za druge namene z vašim soglasjem.

 

Ko obiščete našo spletno stran, le ta vključuje piškotke, razen če ste v brskalniku spremenili nastavitve, ki piškotke zavrnejo. Za informacije o piškotkih in kako se uporabljajo, obiščite našo politiko piškotkov.

 

Informacije, ki jih prejmemo iz drugih virov:

 

Lahko jih združimo z informacijami, ki nam jih posredujete, in informacijami, ki jih zbiramo o vas. Podatke in kombinirane podatke lahko uporabljamo za zgoraj navedene namene.

 

 1. Pravna podlaga za obdelavo Vaših podatkov

 

Glede na GDPR so glavne osnove na katere se zanašamo pri obdelavi vaših podatkov naslednje:

 

 1. Za nas veljajo nekatere zakonske zahteve, ki lahko zahtevajo obdelavo vaših podatkov. Zakon nas lahko tudi obvezuje, da vaše podatke razkrijemo regulativnemu organu ali organu kazenskega pregona;
 2. Kaj je potrebno za zakonite interese – nas ali tretjih oseb, bomo morali obdelati vaše podatke za namene naših legitimnih interesov (ali legitimnih interesov tretje osebe), pod pogojem, da ugotovimo, da vaše pravice in svoboščine, vključno s pravico do varovanja vaših osebnih podatkov, niso nad temi interesi. Naši legitimni interesi vključujejo odzivanje na zahteve in poizvedbe vas ali tretje osebe, realizacijo prodaje, optimizacijo naše spletne strani in uporabniške izkušnje, komuniciranje naših izdelkov in storitev ter zagotavljanje, da naše poslovanje poteka na primeren in učinkovit način;
 3. Soglasje – V nekaterih okoliščinah vas lahko prosimo za soglasje za obdelavo vaših podatkov na določen način.

 

 1. Piškotki in način njihove uporabe

 

Kaj so piškotki?

 

Piškotki so majhne podatkovne datoteke, ki jih spletno mesto pošlje v brskalnik, spomin procesorja ali trdi disk vašega računalnika ali mobilne naprave in jih tam shrani. Uporabljajo se lahko za različne namene, na primer za prilagajanje spletnega mesta, pomoč pri navigaciji po spletnem mestu, izboljšanje izkušenj na spletnem mestu ter shranjevanje uporabnikovih nastavitev in podatkov za prijavo.

 

Kako uporabljamo piškotke?

 

Piškotke lahko uporabljamo:

 

– Za analizo prometa na našem spletnem mestu s pomočjo paketov analitike. Zbrani podatki o uporabi nam pomagajo izboljšati spletno mesto, strukturo, oblikovanje, vsebino in funkcionalnost.

– Da ugotovimo ali ste prijavljeni na naše spletno mesto. Piškotki nam omogočajo, da preverimo, ali ste prijavljeni na spletno mesto.

– Za pregled vsebine našega spletnega mesta. To uporabnikom zagotavlja boljšo izkušnjo na našem spletnem mestu.

– Za shranjevanje podatkov o vaših nastavitvah. Na spletnem mestu vam lahko nato posredujejo informacije, ki bodo za vas bolj pomembne in zanimive.

– Da prepoznamo kdaj ponovno obiščete našo spletno stran. Lahko vam pokažemo ustrezno vsebino ali vam ponudimo funkcijo, ki ste jo predhodno uporabljali.

 

Piškotki nam ne dovolijo dostopa do vašega računalnika ali kakršnih koli podatkov o vas, razen tistih, ki jih želite deliti z nami.

 

Upravljanje s piškotki

 

Z nastavitvami piškotkov v svojem spletnem brskalniku lahko določite, kako naša spletna stran uporablja piškotke. Brskalnik lahko nastavite tako, da sprejme vse piškotke, zavrne vse piškotke ali vas obvesti, ko je piškotek poslan. Če ne želite, da naše spletno mesto shranjuje piškotke v vašem računalniku ali napravi, nastavite spletni brskalnik, da piškotke zavrne. Vsak brskalnik je drugačen, zato preverite meni Pomoč brskalnika, če želite izvedeti, kako spremeniti nastavitve piškotkov. Operacijski sistem vaše naprave ponuja dodatne nastavitve piškotkov.

 

Upoštevajte, da so nekatere storitve morda nastavljene tako, da delujejo z uporabo piškotkov in da onemogočanje piškotkov lahko vpliva na zmožnost uporabe teh storitev ali nekaterih njihovih delov.

 

Za podrobne informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo, glejte našo politiko piškotkov na https://www.catphones.com/legal/cookie-policy/

 

 1. KOMU RAZKRIJEMO VAŠE PODATKE 

Brez vaše privolitve ne bomo razkrili vaših podatkov tretjim osebam za samostojne tržne ali poslovne namene. Vendar lahko vaše podatke razkrijemo naslednjim subjektom:

 

Podružnice:  Vaše podatke lahko delimo med podružnice družbe Bullit za namene, opisane v tej politiki zasebnosti.

 

Poslovni sodelavci in ponudniki storitev: Vaše podatke lahko delimo tudi z zaupanja vrednimi poslovnimi sodelavci in ponudniki storitev, vključno z mobilnimi operaterji. Te organizacije lahko uporabljajo vaše podatke za zagotavljanje iskanih storitev in omogočenih storitev v vaši napravi (na primer pred nameščene aplikacije in posodobitve programske opreme). Vaši podatki se lahko uporabljajo tudi za napovedovanje vaših interesov, pa tudi za posredovanje promocijskih materialov, oglasov in drugih materialov, za katere menimo, da bi vas lahko zanimali. Vaše podatke lahko razkrijemo tudi zaupanja vrednim sodelavcem, ki nudijo storitve nam ali v našem imenu, na primer podjetjem, ki nam pomagajo pri prodaji in distribuciji, zaračunavanju računov ali pošiljajo e-poštna sporočila v našem imenu. Tem subjektom ni dovoljeno uporabljati vaših podatkov za kakršne koli namene, razen za zagotavljanje storitev.

 

Oglaševalci in oglaševalska omrežja: Vaše podatke lahko delimo z oglaševalci in oglaševalskimi omrežji, ki zbirajo podatke za izbiro in ponujanje ustreznih oglasov za vas in druge. Vaše podatke lahko delimo tudi z analitičnimi in iskalnimi ponudniki, ki nam pomagajo izboljšati in optimizirati našo spletno stran.

 

Druge stranke, kadar to zahteva zakon ali kadar je to potrebno za zaščito naše storitve: V nekaterih primerih lahko vaše podatke razkrijemo drugim strankam :

– kadar ravnamo v skladu z zakonom ali posredujemo informacije zaradi sodnih postopkov (v primeru naloga za preiskavo ali drugega sodnega naloga);

– ko preverjamo ali uveljavljamo skladnost z našimi politikami storitev; in

– ko ščitimo pravice, lastnino ali varnost družbe Bullit ali katere koli od naših podružnic, poslovnih partnerjev ali strank.

 

Druge stranke, povezane s podjetniškimi transakcijami: Vaše podatke lahko razkrijemo tretji osebi kot del združitve ali prenosa lastništva v primerih, ko prodamo ali kupimo premoženje ali v primeru stečaja.

 

Druge stranke z vašim soglasjem ali po navodilih: Poleg razkritja podatkov, opisanih v tej politiki zasebnosti, lahko vaše podatke delimo s tretjimi osebami, ko soglašate z njimi ali ko jih zahtevate.

 

Vaša izbira: Ko izpolnite obrazec ali nam na našem spletnem mestu posredujete posamezne podatke, boste opazili eno ali več potrditvenih polj, ki omogočajo:

 

– Omogočite jim, da prejemajo tržno komunikacijo od nas po e-pošti, telefonu, besedilnem sporočilu ali pošti.

– Omogočite jim, da prejemajo tržne komunikacije od naših sodelavcev (tretjih oseb) po e-pošti, telefonu, besedilnem sporočilu ali pošti.

– Omogočite jim prejemanje novih informacij o izdelkih v zvezi s poizvedbami o storitvah za stranke.

 

Če ste se strinjali, da lahko vaše podatke uporabljamo za tržne namene, si lahko preprosto premislite po enem od naslednjih načinov:

– Prijavite se na naše spletno mesto in spremenite nastavitve za uporabo.

– Pišite nam na support@catphones.com.

– Pišite nam na: Bullitt Mobile Limied, One Valpy, Valpy Street, branje RG1 1AR

– Odjavite se s klikom na povezavo Odjava na dnu e-poštne strani o trženjskih komunikacijah.

– Ustno prosite predstavnika naše službe za stranke, da vas odjavi.

 

Nikoli ne bomo posredovali ali prodali vaših osebnih podatkov tretjim osebam brez vašega dovoljenja, razen kadar od nas to zahteva zakon.

 

Vsi osebni podatki, ki jih imamo o vas se hranijo in obdelujejo v skladu z našo politiko varstva podatkov in v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov.

 

 1. KAKO VARUJEMO VAŠE PODATKE

 

Izvedli smo optimalne fizične in tehnične ukrepe varstva podatkov, ki jih zbiramo v povezavi z našo storitvijo. Vendar vseeno, ko sprejemamo razumne ukrepe za zaščito vaših podatkov in uporabljamo stroge postopke in varnostne funkcije za preprečevanje nepooblaščenega dostopa, ne pozabite, da nobeno spletno mesto, internetni prenos, računalniški sistem ali brezžična povezava niso popolnoma varni.

 

MEDNARODNI PRENOS PODATKOV

 

Informacije, ki jih zbiramo od vas, lahko prenesemo, shranimo ali kako drugače obdelamo na območju zunaj Evropskega gospodarskega prostora (EGP).

 

Z uporabo ali sodelovanjem v kateri koli storitvi in / ali posredovanjem osebnih podatkov soglašate z zbiranjem, prenosom, shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov zunaj EGP. Sprejeli bomo vse razumno potrebne ukrepe za zagotovitev varne obdelave vaših podatkov in v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.

 

DOSTOP DO VAŠIH PODATKOV

 

Imate pravico zahtevati podrobnosti vaših osebnih podatkov, ki jih imamo shranjene. Na vašo zahtevo bomo odgovorili najpozneje v 14 dneh po prejemu vaše zahteve. Če nam želite poslati takšno zahtevo, jo pošljite v pisni obliki na naš registrirani sedež: DPO, Bullitt Mobile Limited, One Valpy, Valpy Street, Reading, RG1 1AR, UK.

 

Prosimo, pomagajte nam, da zagotovimo, da so vaši shranjeni podatki točni in posodobljeni. Če menite, da so kakršni koli podatki o vas napačni ali nepopolni, nam pišite na zgornji način. Čim prej bomo popravili ali posodobili vse podatke o vas.

 

POVEZAVE IN IZDELKI TRETJIH STRANK NA NAŠIH STORITVAH

 

Pravico imate, da nas prosite, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo za namene trženja. Običajno vas obvestimo (pred zbiranjem vaših podatkov), če nameravamo vaše podatke uporabiti za takšne namene ali če nameravamo vaše podatke razkriti tretjim osebam za take namene. Pravico do preprečevanja takšne obdelave lahko uveljavite tako, da potrdite določena polja na obrazcih, ki jih uporabljamo za zbiranje vaših podatkov. Pravico lahko kadar koli uveljavite tudi tako, da nas kontaktirate na support@catphones.com.

 

Naše storitve imajo lahko povezave do spletnih mest in storitev tretjih oseb, ki niso pod našim nadzorom. Nismo odgovorni za varnost in zasebnost kakršnih koli informacij, ki jih zbirajo taka spletna mesta ali druge storitve. Bodite previdni in preverite izjave o zasebnosti, ki veljajo za spletna mesta tretjih oseb in storitve, ki jih uporabljate. Ponujamo lahko tudi nekatere izdelke in storitve (na primer aplikacije, ki so na voljo na mobilnih telefonih), ki so jih razvili tretje osebe. Družba Bullit ne odgovarja za izdelke in storitve tretjih oseb. Tretje osebe, ki niso povezane z nami, lahko nudijo nekaj vsebine, oglaševanja in funkcionalnosti v naši storitvi.

 

 1. Kako dolgo hranimo Vaše podatke

 

Vaše podatke bomo hranili le toliko časa, kolikor je to potrebno za namen ali namene, za katere smo jih zbirali. Merila, ki jih uporabljamo za določitev obdobij hrambe, bodo določena z naravo podatkov in nameni, za katere se hranijo. Potem ko bomo vaše podatke izbrisali ali anonimizirali, bomo morda morali ohraniti dele podatkov (na primer vaš e-poštni naslov), da bomo izpolnili svoje obveznosti iz GDPR ali druge zakonodaje ali za odkrivanje goljufij.

 

 1. Vaše pravice glede osebnih podatkov

 

Imate določene pravice v zvezi z osebnimi podatki, ki jih imamo o vas. Podrobnosti o teh pravicah in način njihovega uveljavljanja so navedene spodaj. Zahtevali bomo dokazila o vaši identiteti, preden bomo lahko ukrepali na vašo zahtevo.

 

 1. Pravica do dostopa. Pravico imate kadar koli od nas zahtevati kopijo informacij o vas, ki jih imamo, in potrditi naravo informacij in način njihove uporabe. Če imamo utemeljene razloge in če GDPR to dovoljuje, lahko vašo zahtevo za kopijo vaših podatkov ali določenih elementov zahteve zavrnemo. Če zavrnemo vašo zahtevo ali kateri koli njen element, vam bomo posredovali naše razloge za to.
 2. Pravica do popravka ali posodobitve. Če podatki, ki jih imamo o vas, niso točni ali so zastareli ali nepopolni in zahtevajo spremembe ali popravke, imate pravico popraviti, posodobiti ali dopolniti podatke. Sporočite nam lahko tako, da nas kontaktirate na zgoraj navedeni naslov ali e-poštni naslov.
 3. Pravica do izbrisa. V določenih okoliščinah imate pravico zahtevati, da se podatki, ki jih imamo o vas, izbrišejo, npr. če podatki niso več potrebni za namene, za katere so bili zbrani ali obdelani, ali naša obdelava informacij temelji na vaši privolitvi in ni drugih pravnih razlogov, na katerih jih lahko obdelujemo.
 4. Pravica do ugovora ali omejitev obdelave. V določenih okoliščinah imate pravico nasprotovati naši obdelavi vaših podatkov tako, da nas kontaktirate na zgoraj navedeni naslov ali e-poštni naslov. Na primer, če obdelujemo vaše podatke na podlagi naših zakonitih interesov in ni nobenih prepričljivih legitimnih razlogov za našo obdelavo, ki bi preglasili vaše pravice in interese. Prav tako imate pravico nasprotovati uporabi vaših podatkov za namene neposrednega trženja.

Prav tako imate pravico omejiti našo uporabo vaših podatkov, na primer v okoliščinah, ko ste izpodbijali točnost informacij in v obdobju, ko preverjamo njeno točnost.

 

 1. Pravica do prenosljivosti podatkov. V nekaterih primerih imate pravico do prejemanja informacij, ki jih imamo o vas, v strukturirani, pogosto uporabljeni in strojno berljivi obliki. Lahko nas prosite, da te podatke posredujemo vam ali neposredno tretji organizaciji.

 

Ta pravica obstaja za podatke:

– ki ste nam jo predhodno dali; in

– katere smo obdelali  z avtomatskimi sredstvi.

 

Takšne zahteve bomo z veseljem izpolnili, vendar ne moremo zagotoviti tehnične združljivosti s sistemi drugih proizvajalcev. Brez njihove privolitve tudi ne moremo ugoditi zahtevam, ki se nanašajo na informacije drugih.

 

Uveljavite lahko katero koli od zgoraj navedenih pravic, tako da nas kontaktirate na zgoraj navedeni naslov ali e-poštni naslov. Svoje pravice lahko uveljavljate brezplačno.

 

Za večino zgoraj navedenih pravic veljajo omejitve in izjeme. Razloge bomo navedli, če ne bomo mogli ugoditi nobeni zahtevi za uveljavljanje vaših pravic.

 

 1. KADAJ SE UPORABLJA TA PRAVILNIK O ZASEBNOSTI 

Naš pravilnik o zasebnosti velja za vse storitve, ki jih ponuja družba Bullitt in naše podružnice. Naš pravilnik o zasebnosti ne velja za storitve, ki jih ponujajo druga podjetja ali posamezniki, vključno s proizvodi ali spletnimi mesti, ki vam bodo morda prikazani v rezultatih iskanja. Naš pravilnik o zasebnosti ne zajema informacijskih praks drugih podjetij in organizacij, ki oglašujejo naše storitve in ki lahko uporabljajo piškotke, slikovne oznake in druge tehnologije za prikazovanje in ponujanje ustreznih oglasov.

 

Posodobitve pravilnika o zasebnosti

 

Naš pravilnik o zasebnosti se lahko občasno spremeni. Brez vaše izrecne privolitve ne bomo zmanjšali vaših pravic iz tega pravilnika o zasebnosti. Na tej strani bomo objavili vse spremembe pravilnika o zasebnosti in, če bodo spremembe pomembnejše, bomo poslali bolj vidno obvestilo (vključno z določenimi storitvami po e-pošti o spremembi politike zasebnosti). Če želite videti kakršne koli posodobitve ali spremembe našega pravilnika o zasebnosti ga pogosto preverjajte.

 

 1. SKLADNOST IN SODELOVANJE Z REGULATIVNIMI ORGANI

Redno preverjamo skladnost z našim pravilnikom zasebnosti. Prav tako se držimo več samoregulativnih okvirov. Ko bomo prejeli uradno pisno pritožbo, bomo kontaktirali osebo, ki je vložila pritožbo, da bomo  lahko rešili pritožbo. Sodelujemo z ustreznimi regulativnimi organi, vključno z lokalnimi organi za varstvo podatkov, da rešimo vse pritožbe v zvezi s prenosom osebnih podatkov, ki jih ne moremo neposredno rešiti z našimi uporabniki.

 

Če niste zadovoljni z vsebino tega pravilnika o zasebnosti ali s tem, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, se lahko pritožite nadzornemu organu.

 

Nadzorni organ, odgovoren za upravljanje tega pravilnika o zasebnosti, je urad Information Commissioners Office (ICO).

 

POVEZAVE NA NAŠI SPLETNI STRANI

Vprašanja, komentarje in zahteve v zvezi s pravilnikom o zasebnosti so dobrodošli in jih pošljite na: support@catphones.com