Η ΣΩΣΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ
ΟΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ

CAT® S31, S52, S61 Smartphones

Τα CAT Smartphones μπορούν να καθαριστούν επανειλημμένως με σαπούνι, απολυμαντικό, χημικές ουσίες, χλωρίνη και οινόπνευμα.

Δες το video

Ευτυχώς, όλα τα κινητά Cat είναι κατασκευασμένα ώστε να μπορούν να καθαριστούν αποτελεσματικά, ταυτόχρονα με το πλύσιμο των χεριών σας. Τοποθετείστε το smartphone σε ζεστό σαπουνόνερο, ξεπλύνετε κάτω από τη βρύση ή βυθίστε εξ’ ολοκλήρου σε σαπουνόνερο. Πριν πλύνετε το κινητό σας, αποσυνδέστε όλες τις εξωτερικές πηγές ενέργειας, τις συσκευές, τα καλώδια και εξασφαλίστε όλες τις θύρες τα καλύμματα και η θύρα της κάρτας SIM είναι καλά κλειστά. Aυτό σας εξασφαλίζει ότι αποφεύγετε την υπερβολική υγρασία.

Εάν πιστεύετε ότι το κινητό σας χρειάζεται βαθύτερο καθαρισμό, τον αντέχει! Μπορείτε να εφαρμόσετε αντιβακτηριακά σπρέυ και σαπούνια με οινόπνευμα, έχοντας αποσυνδέσει πριν όλα τα καλώδια κι έχοντας κλείσει όλες τις θύρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό πανί ή πετσέτα, χαρτοπετσέτα, απολυμαντικά μαντηλάκια ή παρόμοια αντικείμενα χωρίς να ανησυχείτε μήπως το υπερβολικό σκούπισμα προκαλέσει ζημιά στην οθόνη ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κινητού.

Για βαθύ καθάρισμα μπορείτε επίσης να πλύνετε το CAT smartphone (όχι το CAT feature phone) με χλωρίνη. Για παράδειγμα όταν πλένετε με χλωρίνη τον νεροχύτη της κουζίνας, προσθέστε το τηλέφωνό σας στο μίγμα, διασφαλίζοντας και πάλι ότι όλα τα καλώδια έχουν αποσυνδεθεί και όλες οι θύρες είναι καλά κλειστές.

Τα βακτήρια επιβιώνουν στις επιφάνειες και μπορούν να μετσφερθούν στα χέρια σας. Γενικά, πλένετε το CAT κινητό σας όσο συχνα πλένετε και τα χέρια σας, ώστε να αποφύγετε τη μεταφορά βακτηρίων από το ένα στο άλλο.

Αλληλεπιδρούμε με το κινητό μας χιλιάδες φορές κάθε μέρα και συχνά το φέρνουμε κοντά στο πρόσωπό μας, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοδήποτε βακτήριο, ιός ή άλλο γενετικό υλικό που βρίσκεται στο τηλέφωνό μας θα μπορούσε να μεταφερθεί στο δέρμα μας.

Η απολύμανση του smartphone βοηθά να μειωθεί ο συνολικός κίνδυνος, είτε μιλάμε για γρίπη ή άλλα βακτήρια.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

CAT® S61

ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ 4G ΘΕΡΜΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι μολυσματικές και μεταδοτικές ιατρικές καταστάσεις εξαπλώνονται εύκολα όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονται. Η τεχνολογία θερμικής απεικόνισης μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της ασφάλειας των ατόμων στην πρώτη γραμμή, επιτρέποντάς τους να αναγνωρίσουν άτομα με αυξημένη θερμοκρασία.

Το Cat S60 ήταν το πρώτο smartphone στον κόσμο που περιλάμβανε ενσωματωμένη κάμερα θερμικής απεικόνισης με αισθητήρα Flir Lepton. Το Cat S61 περιλαμβάνει επίσης αισθητήρα παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα και μεγαλύτερη οθόνη.

Και τα δύο smartphones μπορούν να ανιχνεύσουν ένα άτομο με αυξημένη θερμοκρασία με μη παρεμβατικό τρόπο και σε ασφαλή απόσταση (οι βρετανικές υγειονομικές αρχές συμβουλεύουν την ασφαλή απόσταση 1-2 μέτρων).

ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΖΙΚΟΥ SCREENING ΑΤΟΜΩΝ

Όλα τα φυσικά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, εκπέμπουν υπέρυθρη ενέργεια που μπορεί να ανιχνευθεί από μια θερμική κάμερα. Διαφορετικές θερμοκρασίες επιφάνειας απεικονίζονται και απεικονίζονται ως διαφορετικά χρώματα στην οθόνη των τηλεφώνων. Η τεχνολογία δεν απαιτεί φυσικό ή τεχνητό φως για την αναγνώριση και δεν απαιτεί φυσική επαφή με τον στόχο για την ανάγνωση της θερμοκρασίας.

Αυτό το καθιστά ιδανική τεχνολογία για το αρχικό screening ατόμων καθώς περνούν από τη θερμική κάμερα σε απόσταση ενός έως δύο μέτρων (από το προσωπικό δημόσιας υπηρεσίας έως τα σώματα ασφαλείας, στις εισόδους και στα γραφεία υποδοχής ή απλά για δική μας προστασία όταν έρχονται άνθρωποι στο σπίτι μας). Η αυξημένη θερμοκρασία του δέρματος θα εμφανίζεται καθαρά στην οθόνη ως μία αντίθεση χρώματος.

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΤΟΜΩΝ

Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια πρακτική, γρήγορη και αξιόπιστη λύση για κινητά που επιτρέπει το προληπτικό screening ατόμων με ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες, καθώς εισέρχονται οπουδήποτε, από ένα μικρό γραφείο ή κατάστημα σε ένα μεγάλο δίκτυο μεταφορών, γήπεδο ή φυλακή. Όσοι αναγνωρίζονται μπορούν στη συνέχεια να εξεταστούν ιατρικά και να τους παρέχεται η απαραίτητη βοήθεια.

Αυτό είναι ένα προκαταρκτικό εργαλείο screening, όχι ένα ιατρικό διαγνωστικό όργανο. Ο αισθητήρας θερμικής απεικόνισης δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο ενός ιατρικά πιστοποιημένου θερμομέτρου.

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ SMARTPHONE ΛΥΣΗ

Αν και υπάρχουν διαθέσιμες ανεξάρτητες θερμικές κάμερες, η ενσωματωμένη θερμική κάμερα στις συσκευές Cat S61 και Cat S60 προσφέρει πολλά βασικά πλεονεκτήματα:

Τα CAT phones είναι “σκληροτράχηλες” συσκευές στρατιωτικών προδιαγραφών. Αυτό σημαίνει ότι είναι σκληρά και ανθεκτικά, καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Υφίστανται εξαιρετικά αυστηρές δοκιμασίες πτώσης σε χάλυβα, δοκιμάζονται σε ακραίες θερμοκρασίες, αντέχουν σε γρατζουνιές και ζημιές, και έχουν σχεδιαστεί να επιβιώνουν.

Μπορούν να καθαρίζονται αποτελεσματικά και να απολυμαίνονται τακτικά ή μετά τη χρήση. Τα Cat S61 και Cat S60 είναι πιστοποιημένα με IP68, που σημαίνει ότι είναι πλήρως ανθεκτικά σε σκόνη και βρωμιά και μπορούν να βυθιστούν πλήρως σε υγρό. Μπορούν να καθαριστούν με ζεστό ή κρύο νερό και σαπούνι ή απορρυπαντικό ή να απολυμανθούν με οινόπνευμα.

Είναι συνδεδεμένες συσκευές. Χάρη στη χρήση smartphone, οι θερμικές εικόνες ή άλλα δεδομένα που συλλέγονται μπορούν, όπου απαιτείται, να κοινοποιηθούν, να μεταδοθούν ή να προβληθούν μέσω σύνδεσης USB ή μέσω Wi-Fi ή μέσω χρήσης των δεδομένων σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

CAT® S61
ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΖΙΚΟΥ SCREENING ΑΤΟΜΩΝ

1. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYFLIR

Τοποθετήστε το κινητό στο σημείο εκείνο που θα επιτρέπει στον κόσμο να περνάει μπροστά από την κάμερα σε απόσταση max. 1.5μέτρου με το πρόσωπο στραμένο όσο πιο ευθεία γίνεται.

Ρυθμίστε την παλέτα χρωμάτων στο “Iron”, αν δεν είναι προ-επιλεγμένο.

2. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ

Πατήστε το εικονίδιο θερμοκρασίας (το τέταρτο από πάνω αριστερά) ώστε να εμφανιστεί η μπάρα θερμοκρασίας στα δεξιά της οθόνης.

(πάνω δεξιά εικονίδιο) – ο αισθητήρας θα πραγματοποιήσει βαθμονόμηση αυτόματα.

3. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Εισάγετε 34°C (ή 93°F) και πατήστε το √ για επιβεβαίωση. Πατήστε την τιμή ελάχιστης θερμοκρασίας στο κάτω μέρος για επεξεργασία και κλείδωμα. Εισάγετε 32°C (ή 89°F) και πατήστε το √ για επιβεβαίωση.

Περιμένετε 2-3 λεπτά πριν τη χρήση για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια καθώς ο αισθητήρας ενεργοποιείται.

H οθόνη θα δείξει τώρα μόνο τις θερμοκρασίες μεταξύ αυτών των δύο τιμών (θερμοκρασίας). Οτιδήποτε κάτω από αυτές θα είναι μαύρο, οτιδήποτε πάνω από αυτές θα είναι λευκό. Οτιδήποτε εμφανίζεται με χρώμα ή είναι λευκό σημαίνει αυξημένη θερμοκρασία.

Το Cat S61 ή Cat S60 ενδείκνυται για χρήση μόνο στο πλαίσιο ενός ευρύτερου προγράμματος ελέγχου θερμοκρασίας. Τα Cat phones μπορούν να εντοπίσουν μέλη μίας ομάδας ανθρώπων με υψηλότερη από τη μέση θερμοκρασία δέρματος, σε σχέση με μία βαθμονομημένη “”φυσιολογική””. Τα Cat phones δεν εντοπίζουν άτομα που εμφανίζουν συμπτώματα Covid-19/ Coronavirus, επομένως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση του Covid-19/ Coronavirus, ή οποιαδήποτε άλλης κατάστασης. Δεν διαφημίζουμε τις εν λόγω συσκευές για χρήση στον ιατρικό κλάδο ή για ιατρικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει τρόπος θερμικής ανίχνευσης ενός ατόμου που νοσεί χωρίς να εμφανίζει αυξημένη θερμοκρασία σώματος και μόνο ένας εξειδικευμένος και εξουσιοδοτημένος ιατρός μπορεί να καθορίσει, εάν ένα άτομο που εμφανίζει αυξημένη θερμοκρασία σώματος, αντιμετωπίζει οποιαδήποτε μη φυσιολογική ιατρική κατάσταση. Οι χρήστες πρέπει να συμμορφώνονται με τους τοπικούς νόμους που διέπουν τη χρήση εργαλειών παρακολούθησης.

από που να αγοράσω

germanos-logo-200x200
kotsovolos-logo-200x200
plaisio-logo-200x200