Igiena înainte de toate
Când deștept înseamnă curat

CAT® S31, S52, S61 Smartphones

POATE FI CURĂȚAT ÎN MOD REPETAT CU SĂPUN, DEZINFECTANȚI, PRODUSE CHIMICE, ÎNĂLBITORI ȘI ALCOOL

Vezi clipul video

Din fericire, toate telefoanele CAT sunt rezistente și pot fi curățate ușor și temeinic, în același timp în care te speli pe mâini. Pur și simplu scufundați-l în totalitate în apă caldă, spumați telefonul cu un burete sau cu o perie în apă caldă cu săpun și apoi clătiți-l sub robinet.

Înainte de a spăla telefonul, deconectați toate sursele de alimentare externe, dispozitivele, cablurile și asigurați-vă că toate capacele portului și ușa cartelei SIM sunt bine închise, pentru a evita umiditatea în exces în orificii.

Dacă telefonul dvs. are nevoie de o curățare mai profundă, nu vă faceți griji, a fost testat pentru a supraviețui. Nu vă faceți griji, puteți șterge toate suprafețele externe cu dezinfectanți de mâini, spray-uri anti-bacteriene și șervețele umede cu alcool, asigurându-vă din nou că toate cablurile sunt deconectate și că toate porturile sunt bine închise.

 

Deoarece este un telefon robust, puteți utiliza perii, cârpe, prosoape de hârtie, șervețele dezinfectante sau obiecte similare, fără să vă faceți griji că frecarea excesivă va deteriora ecranul sau orice altă parte a telefonului.

Ne folosim telefonul de mii de ori pe zi și de foarte multe ori îl atingem de fețele noastre, ceea ce înseamnă că orice bacterii sau alți germeni de pe suprafețele dure ale telefonului se pot răspândi cu ușurință pe piele. În general, curățați-vă telefonul CAT cât de des, pentru a evita trecerea germenilor între ele și reduce riscul de a vă îmbolnăvi.

PROIECTAT PENTRU A Fi UȘOR DE CURĂȚAT
PENTRU TOȚI CEI CARE TREBUIE SĂ LUCREZE

CAT® S61

CELE MAI POPULAR TELEFON 4G CU CAMERĂ TERMICĂ POATE FI UTILIZAT PENTRU ASIGURAREA SECURITĂȚII DIN LINIA ÎNTÂI

Bolile infecțioase se răspândesc ușor oriunde se adună oamenii. Tehnologia de imagistică termică poate ajuta la protejarea oamenilor pe din linia întâi, prin identificarea persoanelor cu temperatură ridicată.

Cat S60 a fost primul smartphone din lume cu o cameră termică integrată care utilizează un senzor Flir Lepton. Cat S61 are, de asemenea, un senzor de imagistică termică, pe lângă senzorul pentru monitorizarea calității aerului și un ecran mai mare.

Ambele smartphone-uri pot detecta o persoană cu temperatură ridicată într-un mod non-invaziv și la o distanță sigură (autoritățile de sănătate din Marea Britanie recomandă o distanță sigură de 1 până la 2 metri).

DISPOZITIV DE VERIFICARE ÎN MASĂ UȘOR DE UTILIZAT

Toate lucrurile fizice, inclusiv oamenii, radiază energie infraroșie care poate fi detectată de o cameră termică. Diferitele temperaturi de la suprafață sunt vizualizate și reprezentate în culori diferite pe afișajul telefonului. Această tehnologie nu necesită lumină naturală sau artificială pentru identificare și nu necesită contact fizic pentru a citi temperatura.

Aceasta o face o tehnologie ideală pentru screening-ul inițial, pe măsură ce trec pe lângă camera foto termică la o distanță de unu la doi metri (de la personalul de serviciu public la paznicii de securitate, la intrări și la birourile de recepție sau pur și simplu ca o protecție personală atunci când oamenii intră în casele noastre). Temperatura ridicată a pielii va fi clar vizibilă pe ecran ca o culoare contrastantă.

PROTECȚIE PRELIMINARĂ A COMUNITĂȚII

Considerăm că aceasta este o soluție mobilă practică, rapidă și fiabilă, care permite screeningul preventiv pentru persoanele cu temperaturi neobișnuit de ridicate, ori de câte ori acestea intră într-un mic birou sau la magazin ori într-o rețea de transport importantă, stadion sau închisoare. Cei identificați pot fi apoi testați medical și li se poate oferi asistența necesară.

Acesta este un instrument de screening preliminar, nu un instrument de diagnostic medical. Senzorul de imagistică termică nu trebuie utilizat ca substitut pentru un termometru certificat medical.

BENEFICIILE UNEI SOLUȚII PE TELEFONUL MOBIL

Pot fi curățate și dezinfectate ușor și pot fi complet scufundate în apă caldă cu săpun, detergent sau chiar înălbitori.

Sunt dispozitive conectate.Imaginile termice sau alte date colectate pot fi, dacă este necesar, partajate, transmise prin W-iFi sau prin conexiunile de date mobile.

CAT® S61 SMARTPHONE

Cumpără-l acum

CAT® S61
DISPOZITIV DE VERIFICARE ÎN MASĂ UȘOR DE FOLOSIT

1. Porniți aplicația MyFLIR

Montați telefonul în zona de monitorizare a locației / a locului pe un trepied care va permite oamenilor să treacă pe la o distanță maximă de 1,5 m prin fața camerei cât mai drept posibil.

Setați paleta de culori pe „Iron” dacă nu este deja selectată.

2. Atingeți pictograma calibrare

Atingeți pictograma gradientului de temperatură (a patra pictogramă din stânga sus), astfel încât bara de temperatură vizibilă să apară în dreapta ecranului.

(pictograma din dreapta sus) – senzorul se va calibra acum automat.

3. Atingeți valoarea de temperatură superioară pentru a o edita și bloca

Introduceți 34 ° C (sau 93 ° F) și atingeți pictograma pentru a confirma. Atingeți valoarea de temperatură inferioară din partea de jos a graficului pentru a o edita și bloca. Introduceți 32 ° C (sau 89 ° F) și atingeți pictograma pentru a confirma.

Așteptați 2-3 minute înainte de utilizare, precizia va crește pe măsură ce senzorul se va încălzi.

Ecranul va arăta doar temperaturile între aceste două temperaturi. Orice temperatuă sub interval va fi afișat negru, orice temperatură este peste va fi alb. Orice apare pe ecran colorat sau alb va evidenția o temperatură ridicată.

 

Acesta este un instrument de screening preliminar, nu un instrument de diagnostic medical. Senzorul de imagistică termică nu trebuie utilizat ca substitut pentru un termometru certificat medical.

de unde să cumperi

orange-logo
Flanco
EMAG
CEL
PC Garage
Costica